Nyheder

Bold i Lejet 2017

B O L D I L E J E T  Traditionen tro, får alle de boldglade strandgæster muligheden for at tilmelde sig årets hyggeligste bold turnering – nemlig Bold I Lejet 2017!   For tredje år i træk kridter vi fodbold og volleyball baner op på stranden, og lader Musik I Lejet danne rammerne for en konkurrence med en 1. Klasses udsigt, kolde drinks og godt humør.  H V E M, H VA D , H V O R ? Musik i Lejet præsenterer i samarbejde med Lynæs Surfcenter BOLD I LEJET 2017.  Arrangementet kommer til at foregå på stranden, bag festivals pladsen, hvor B&O har linet op med lækker musik og Cuba baren står for at s...

Årets madprogram er klar!

Hvad skal man spise, når man er på Musik i Lejet og maven knurrer? Musik i Lejets lækre madprogram er nu offentliggjort og der bydes på gourmetoplevelser, festivalportioner til den sultne gæst og spænende madboder. Mad-udbuddet er varieret og kvalitetsbevidst.   Årets madboder kan findes i Skovbrynet og Street Food-området. Her vil elegante træhytter, mobile boder og food trucks lange lækkerier ud til de sultne gæster – hvad end det er en lille snack eller et større måltid du har lyst til, er mulighederne varierede og mange! I træhytterne finder du Juicy Burger, MyPoké, Spoon, Bistronomi, og M...

Musik i Lejet uddeler 282.432kr. til Gribskov Kommunes foreninger

På årets generalforsamling d. 1. maj blev årets regnskab godkendt, og Musik i Lejet kan dermed åbne for ansøgninger til af få del årets overskudsdeling. Musik i Lejet uddeler igen i år et flot beløb til lokale foreninger i Gribskov Kommune. I år er beløbet 282.432kr. Det muligt for foreninger at ansøge. Men for at kunne komme i betragtning til uddelingsmidlerne skal projektansøgningen falde inden for Musik i Lejet uddelingsformål, som lyder:

Djævleløbet til fordel for Kræftens Bekæmpelse

Som noget nyt i år afholder Musik i Lejet et løb før festivalen til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Så gør løbeskoene klar, når vi lørdag den 3. juni kl. 10:00 løber gennem de stejle Djævlebakker i den gode sags tjeneste. Det koster 250 kr. uanset distance, inkl. årets Djævleløb t-shirt, og overskuddet fra løbet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Nye offentliggørelser til Musik i Lejet 2017

Det er forår, vejret bliver varmere og musikken bliver højere. Vi er nu klar med fem nye navne på plakaten, der sammen med de tidligere offentliggjorte kunstner lægger op til et brag af en festival. Musik i Lejet præsenterer: WHOMADEWHO x PEDE B & DJ NOIZE x SILVESTER x LORD SIVA x RAYE (UK).

Danske og internationale navne på plakaten

Vi kan nu løfte sløret for otte danske og internationale navne, der sammen med Mew, udgør musikprogrammet indtil videre: THE ENTREPRENEURS x ASTRID S (NO) x R.LUM.R (US) x KARL WILLIAM x SUSPEKT x IRAH x LIIMA x FOLKEKLUBBEN

Partout-billetter revet væk

Den sidste partoutbillet røg for et par minutter siden. Musik i Lejet skød torsdag formiddag billetsalget i gang, og det er i festivalens ni år lange historie aldrig gået så stærkt før. På to dage har festivalen solgt omkring 6.500 partoutbilletter, der giver adgang til alle tre dage på festivalen i Tisvildeleje.

Musik i Lejet støtter Naturlegeplads Tisvilde

Musik i Lejet støtter Naturlegeplads i Tisvilde med 25.000 kr. Naturlegepladsen gør Tisvildeleje til et attraktivt sted for børn og familier hele året rundt. Der er brugt mange timer i at udvikle legepladsen, så den bliver forenet med Tisvildes skovbund på en måde, så børn får lyst til at springe ombord!

Mew skal spille på årets festival

Mew kan nu annonceres som et af Musik I Lejets hovednavne. Vi er ekstremt glade for, at Mew har lyst til at spille en af deres få sommer koncerter på Musik i Lejet. Mew har i løbet af de seneste femte år bidraget til den skandinaviske musikscene med en helt særlig lyd, hvor musikkens kontraster og frontmanden Jonas Bjerres melankolske og unikke falset rammer publikum med en speciel energi, stemning og en helt unik musikoplevelse.

Billetsalget begynder 1.december

Musik i Lejet er klar med tre dages musik, dans, strand, solnedgange og nattefester. Billetsalget starter d. 1. dec. kl. 10.00. Det sker med Early bird-billetter (3 dage) til nedsat pris. Sidste år gik billetterne som varmt brød.