21. juni 2024

La Roche-Posay er officiel partner på MiL

Musik i Lejet at glade for at kunne præsentere La Roche-Posay som officiel partner på årets festival!

Hvad er det vigtigste på en god festival? SOL! Og derfor er vores nye samarbejde med La Roche-Posay både vigtigt og utroligt nærliggende. Ofte glemmer vi at beskytte vores hud, når vi er optaget af musik og sjov. Derfor er dette partnerskab mellem La Roche-Posay og Musik i Lejet et oplagt match. La Roche-Posay ønsker at nå ud til festivalgæsterne og skabe bevidsthed om vigtigheden af solbeskyttelse. Ved at tilbyde information om sikre solvaner og give festivalgæsterne mulighed for at prøve La Roche-Posays solprodukter, håber de at inspirere til en ændring i solvaner og fremme en sundere tilgang til solen.

På Musik i Lejet kan du besøge La Roche-Posays stand på stranden, hvor du kan få rådgivning om solbeskyttelse og prøve deres produkter. Der vil også være spændende aktiviteter, hvor du kan teste din beskyttelse med et UV-kamera, få en UV-tatovering og meget mere. Sammen med La Roche-Poasy, håber vi på at festivalgæsterne kan nyde sommer og sol imens de føler sig beskyttede.

La Roche-Posay er et fransk apotekermærke, der er kendt for sin dedikation til sikre solvaner. Med deres kultprodukt, Anthelios UVMune 400, tilbyder de bredspektret beskyttelse mod skadelige UV-stråler.

Læs mere om La-Roche Posay her.