Praktisk

 • Transport & parkering

  TOG

  Tag toget til festivalen – miljøet og byen bliver så glade! Togturen fra København tager knap halvanden time, og så er det endda gratis at tage cyklen med hele vejen. Husk at finde tålmodigheden frem og vis hensyn.

  TAXI

  Telefonnummer til TaxiNord: 48 48 48 48. De kører i hele Nordsjælland og København.

  CYKEL

  I Tisvildeleje er det nemmest at bevæge sig rundt på cykel – eller på gåben. Vi anbefaler, at man tager sin cykel med i toget eller cykler den smukke tur fra Hillerød. OBS: Der er begrænset plads til cykler i lokalbanen mod Tisvildeleje St. så find tålmodigheden frem.

  I uge 29 opfordrer vi alle cyklister til at benytte cykelstien langs med togskinnerne samt den etablerede cykelsti uden om festivalpladsen gennem skoven.

  BIL & PARKERING

  I dagene omkring Musik i Lejet er der rigtig meget trafik i byen, da der kun er én hovedvej. Vi anbefaler derfor stærkt, at du lader bilen stå derhjemme og i stedet hopper på toget eller cyklen. Det bliver alle glade for. Tager du alligevel bilen, er der en gratis parkeringsplads på boldbanen lige ved Godhavn St. Der er kun 2,5 kilometer fra parkeringspladsen ved Godhavn St. til festivalpladsen, så nyd det sidste stykke til fods eller på cykel.

 • Kontantfri festival

  Musik i Lejet er en kontantfri festival. Derfor er hele festivalen, både Musik i Lejets egne barer og boder, men også de eksterne madboder 100% kontantløse. Du kan i stedet benytte vores kontantkort, hvor du kan indsætte dine medbragte kontanter på. Kontantkortet afhentes i festivalbanken og kan benyttes overalt på festivalpladsen. OBS: Max beløb på kontantkort er 2.000 kr.

 • Tid & sted

  Festivalpladsen ligger for enden af Hovedgaden i 3220 Tisvildeleje.

  DATO & ÅBNINGSTIDER

  Kommer snart...

 • Sikkerhed

  FØRSTEHJÆLP

  • Under Musik i Lejet vil der være mulighed for førstehjælp i førstehjælpsteltet. Teltet er placeret ved indgangen på festivalpladsen.

  PLADSEN

  • Der er kun adgang til festivalpladsen for gæster med gyldig armbånd. Al uautoriseret indtrængen på festival- og campingområdet er ikke tilladt og vil blive overdraget til myndighederne.
  • Der opfordres til ikke at medbringe store tasker og rygsække med ind på festivalpladsen, men i så fald man vælger at gøre dette, vil der forekomme en grundig visitering af taskens indhold.
  • Anvisninger fra festivalvagterne skal følges.
  • Musik i Lejet accepterer ikke vold, racisme og sexisme. Ved udsættelse af en sådan adfærd bedes man henvende sig omgående til en af vores vagter.
  • Vold, trusler om vold og andre former for aggressiv adfærd er forbudt og kan medføre politianmeldelse og øjeblikkelig bortvisning fra festivalen.
  • Følgende må ikke medbringes på festivalpladsen: Våben, cykler, drikkevarer eller mad, der ikke er købt på festivalen, paraplyer, siddemøbler, konfetti, fyrværkeri eller laserpenne.
  • Festivalgæster må gerne medbringe deres egen medbragte vandflaske på festivalen, hvis den tømmes ved portene til festivalpladsen.
  • Det er ikke tilladt at medbringe grill eller anvende åben ild på festivalpladsen, de omkringliggende naturområder eller på campingområdet.

  KONCERTER

  • Under koncerter skal instrukser fra Crowd Safety følges.
  • Kasteskyts mod scenen er ikke tilladt.
  • Crowdsurfing, stagediving og moshing er ikke tilladt.
  • Vi opfordrer alle forældre og værger til at beskytte børnenes ører og undgå at lade de helt små komme for tæt på scenerne under koncerter.

  ALKOHOL OG NARKOTIKA

  • Alkohol kan ikke købes af unge under 18 år, og i tvivlstilfælde har barpersonalet lov til at bede om gyldigt ID-legitimation.
  • Det er forbudt både at købe og sælge alkohol til unge under 18 år.
  • Enhver form for besiddelse og salg af narkotika er ikke tilladt på festivalpladsen og medfører omgående bortvisning samt overlevering til myndighederne.
  • Musik i Lejet er en del af Sundhedsstyrelsen og Dansk Lives (Danske festivalers Brancheorganisation) Anti Drugs kampagne. Med overskriften ’Under influence of Music. Lad musikken være din rus – Og få det hele med’ er det Musik i Lejets ønske, at gæsterne fornøjer sig med musik, venner og fællesskab.

  VIS HENSYN, FØLG FORHOLDSREGLERNE – SÅ FÅR VI ALLE EN FANTASTISK FESTIVAL.

 • UNDGÅ BILLETSNYD

  I kampen mod billetsnyd opfordrer vi alle interesserede billetkøbere til KUN at benytte officielle kanaler til enten køb eller overdragelse af billetter.

  Politiet har opsat en række gode råd til køb af festivalbilletter, så du undgår billetsnyd:

  • Køb kun billetter fra de officielle billetudbydere
  • Køber du alligevel billetter fra private, så tjek at samme navn figurerer på billetten, MobilePay-kontoen og fx sælgers Facebook-profil. Tjek også gerne sælgers Facebook-profil ud inden – vær opmærksom på sparsomme oplysninger.
  • Undgå selv at lave et opslag, hvor du søger billetter. Svindlerne kontakter gerne personer som efterspørger billetter.
  • Brug festivalens officielle byttebørs eller billetudbyderens ventelister.
  • Husk at anmelde det til politiet, hvis du er blevet snydt i forbindelse med køb af en festivalbillet. Det kan du gøre nemt og hurtigt på politiets nye selvbetjeningsportal her.
 • Kampen mod plastik

  Musik i Lejet har særligt fokus på sin grønne profil og går derfor ind i kampen mod plastik. På Musik i Lejet 2019 kom det til udtryk i 10 konkrete tiltag, som står beskrevet nedenfor.

  1. Ingen plastiksugerør! I år fjerner Musik i Lejet alle plastiksugerør fra barerne og benytter i stedet for et begrænset antal papirsugerør lavet af fødevaregodkendte materialer. De er derfor 100% komposterbare, også selvom de skulle ende i naturen.

  2. Bundskraberen holder havbunden ren! Musik i Lejet er gået i samarbejde med Gilleleje Sportsdykkerklub ’Bundskraberen’, som under festivalen runderer i havet udenfor festivalområdet og sikrer, at der ikke efterlades affald på havbunden.

  3. Fra telt til regnjakke! For andet år i træk går Musik i Lejet i samarbejde med Breddam18 fra Græsted, der skaber upcycled merchandise til festivalgæsterne. Det betyder, at alle tidligere hegnsbannere og telte bliver syet om til regnjakker, tasker og meget andet. De nye produkter sættes i salg i merchandiseboden på festivalpladsen.

  4. Udskiftning af alle plastikdrikkedunke! Hvert år får Musik i Lejets frivillige deres helt egne drikkedunke, og i år erstattes de almindelige plastikdrikkedunke med nye aluminiumsdrikkedunke. Derudover er Musik i Lejet gået i samarbejde med RAW Foundation, hvor de har skabt en særlig Musik i Lejet drikkedunk i stål, der sælges i merchandiseboden på festivalpladsen. RAW Foundation arbejder med at reducere plastik i havene og promovere bæredygtige løsninger og genbrug.

  5. Fyld drikkedunken ved Musik i Lejets nye vandposter! Musik i Lejet opstiller tre vandposter med koldt drikkevand på festivalpladsen. Festivalgæsterne har samtidig mulighed for at medbringe sin egen (tomme) drikkeflaske ind på festivalpladsen, så de frit kan benytte vandposterne.

  6. 100.000 kr. til Nordkystens Livredningstjeneste! Musik i Lejet støtter Nordkystens Livredningstjeneste med 100.000 kr., som specifikt har støttet indkøbet af en strandrenser. Den skal holde strandene rene - ikke alene ved Tisvilde, men på hele kyststrækningen til Halsnæs. Under festivalen vil Nordkystens Livredningstjeneste køre hver morgen langs stranden i Tisvildeleje og rense den for affald.

  7. Plastiksortering på festivalpladsen! Under Musik i Lejet opstilles der særlige skraldespande på festivalpladsen og i bagområderne kun til plastik. Musik i Lejet finsorterer løbende dette og sender alt plastik, der kan genanvendes, videre til genanvendelse.

  8. Team Renhold holder byen ren! Team Renhold stiller igen i år med store hold, der blandt andet har fokus på at indsamle plastik i byen, på festivalpladsen og omkring pladsen

  9. Krav om bæredygtig engangsservice! Musik i Lejet har stillet et krav til alle madboder på festivalpladsen om at benytte bæredygtigt engangsservice.

  10. Pantboden er tilbage! Hvert år er der gang i Musik i Lejets pantbod, der både indløser pant på cigaretskodder, vinflasker, shotsrør, propper på shotsrør, Egekilde plastikflasker og bærebakker til fadøl og drinks.

 • Privatlivspolitik

  Læs Musik i Lejets privatlivspolitik her: MiL-Privatlivspolitik.PDF

 • Medlem af Dansk Live

  Musik i Lejet er medlem af brancheforeningen Dansk Live. Dansk Live er en interesseorganisation for spillesteder og festivaler, som har musikken i centrum. Dansk Live arbejder for at forbedre vilkårene for livemusikken bl.a. via politisk opsøgende arbejde og kommercielle aftaler. Samtidig arrangerer Dansk Live seminarer og kurser, kampagner som Music Against Drugs og samarbejder med andre musikorganisationer om bl.a. koncert-projekter og Årets Danske Live Navn.

Tilmeld nyhedsbrev
16. - 17. - 18. juli 2020