Praktisk

 • Transport & parkering

  TOG

  Tag toget til festivalen – miljøet og byen bliver så glade! Togturen fra København tager knap halvanden time, og så er det endda gratis at tage cyklen med hele vejen. Husk at finde tålmodigheden frem og vis hensyn. Se alle ekstra togtider (Hillerød st. - Tisvildeleje St.) under Musik i Lejet 2019 her.

  SHUTTLEBUSSER

  Igen i år indsættes der gratis shuttlebusser mellem Godhavn Station og festivalpladsen, som kører i pendulfart i hele uge 29 - for alle, med eller uden festivalarmbånd. Vi opfordrer til vise hensyn til passagerer med særlige behov:

  MANDAG D. 15. JULI & TIRSDAG D. 16. JULI

  KL. 09:00 - 20:00

  • Minibus fra Godhavn St. - festivalpladsen*

  ONSDAG D. 17. JULI

  KL. 09:00 - 23:00

  • Stor bus fra Godhavn St. - Tisvildeleje St.
  • Skift ved Tisvildeleje St.
  • Minibus fra Tisvildeleje St. - festivalpladsen*

  TORSDAG D. 18. JULI, FREDAG D. 19. JULI & LØRDAG D. 20. JULI

  KL. 09:00 - 05:00

  • Stor bus fra Godhavn St. - Tisvildeleje St.
  • Skift ved Tisvildeleje St.
  • Minibus fra Tisvildeleje St. - festivalpladsen*

  SØNDAG D. 21. JULI KL. 09:00 - 20:00

  • Minibus fra Godhavn St. - festivalpladsen*

  *Der er begrænset plads til barnevogne og lign. i minibusserne

  TAXI

  Telefonnummer til TaxiNord: 48 48 48 48. De kører i hele Nordsjælland og København.

  CYKEL

  I Tisvildeleje er det nemmest at bevæge sig rundt på cykel – eller på gåben. Vi anbefaler, at man tager sin cykel med i toget eller cykler den smukke tur fra Hillerød. OBS: Der er begrænset plads til cykler i lokalbanen mod Tisvildeleje St. så find tålmodigheden frem.

  I uge 29 opfordrer vi alle cyklister til at benytte cykelstien langs med togskinnerne samt den etablerede cykelsti uden om festivalpladsen gennem skoven.

  BIL & PARKERING

  I dagene omkring Musik i Lejet er der rigtig meget trafik i byen, da der kun er én hovedvej. Vi anbefaler derfor stærkt, at du lader bilen stå derhjemme og i stedet hopper på toget eller cyklen. Det bliver alle glade for. Tager du alligevel bilen, er der en gratis parkeringsplads på boldbanen lige ved Godhavn St. Der er kun 2,5 kilometer fra parkeringspladsen ved Godhavn St. til festivalpladsen, så nyd det sidste stykke til fods eller på cykel.

 • Kontantfri festival

  Musik i Lejet er en kontantfri festival. Derfor er hele festivalen, både Musik i Lejets egne barer og boder, men også de eksterne madboder 100% kontantløse. Du kan i stedet benytte vores kontantkort, hvor du kan indsætte dine medbragte kontanter på. Kontantkortet afhentes i festivalbanken og kan benyttes overalt på festivalpladsen. OBS: Max beløb på kontantkort er 2.000 kr.

 • Tid & sted

  Festivalpladsen ligger for enden af Hovedgaden i 3220 Tisvildeleje.

  DATO & ÅBNINGSTIDER

  Torsdag d. 18. juli: kl. 14 - 05

  Fredag d. 19. juli: kl. 14 - 05

  Lørdag d. 20. juli: kl. 14 - 05

 • Sikkerhed

  FØRSTEHJÆLP

  • Under Musik i Lejet vil der være mulighed for førstehjælp i førstehjælpsteltet. Teltet er placeret ved indgangen på festivalpladsen.

  PLADSEN

  • Der er kun adgang til festivalpladsen for gæster med gyldig armbånd. Al uautoriseret indtrængen på festival- og campingområdet er ikke tilladt og vil blive overdraget til myndighederne.
  • Der opfordres til ikke at medbringe store tasker og rygsække med ind på festivalpladsen, men i så fald man vælger at gøre dette, vil der forekomme en grundig visitering af taskens indhold.
  • Anvisninger fra festivalvagterne skal følges.
  • Musik i Lejet accepterer ikke vold, racisme og sexisme. Ved udsættelse af en sådan adfærd bedes man henvende sig omgående til en af vores vagter.
  • Vold, trusler om vold og andre former for aggressiv adfærd er forbudt og kan medføre politianmeldelse og øjeblikkelig bortvisning fra festivalen.
  • Følgende må ikke medbringes på festivalpladsen: Våben, cykler, drikkevarer eller mad, der ikke er købt på festivalen, paraplyer, siddemøbler, konfetti, fyrværkeri eller laserpenne.
  • Festivalgæster må gerne medbringe deres egen medbragte vandflaske på festivalen, hvis den tømmes ved portene til festivalpladsen.
  • Det er ikke tilladt at medbringe grill eller anvende åben ild på festivalpladsen, de omkringliggende naturområder eller på campingområdet.

  KONCERTER

  • Under koncerter skal instrukser fra Crowd Safety følges.
  • Kasteskyts mod scenen er ikke tilladt.
  • Crowdsurfing, stagediving og moshing er ikke tilladt.
  • Vi opfordrer alle forældre og værger til at beskytte børnenes ører og undgå at lade de helt små komme for tæt på scenerne under koncerter.

  ALKOHOL OG NARKOTIKA

  • Alkohol kan ikke købes af unge under 18 år, og i tvivlstilfælde har barpersonalet lov til at bede om gyldigt ID-legitimation.
  • Det er forbudt både at købe og sælge alkohol til unge under 18 år.
  • Enhver form for besiddelse og salg af narkotika er ikke tilladt på festivalpladsen og medfører omgående bortvisning samt overlevering til myndighederne.
  • Musik i Lejet er en del af Sundhedsstyrelsen og Dansk Lives (Danske festivalers Brancheorganisation) Anti Drugs kampagne. Med overskriften ’Under influence of Music. Lad musikken være din rus – Og få det hele med’ er det Musik i Lejets ønske, at gæsterne fornøjer sig med musik, venner og fællesskab.

  VIS HENSYN, FØLG FORHOLDSREGLERNE – SÅ FÅR VI ALLE EN FANTASTISK FESTIVAL.

 • Campingreglementer

  Her kan du læse campingreglementerne for Musik i Lejets to campringområder.

  Camping på: Sankt Helene Feriecenter

  Camping på: MiL Ren & Rolig camp

 • UNDGÅ BILLETSNYD - FØLG DISSE TRE RÅD

  Kampagnen, #billetblind, er en fælles kampagneindsats mod ulovligt billetsalg og ulovligt videresalg af billetter. Sammen med Kulturministeriet og 13 danske festivaler, billetudbydere, spillesteder og interesseorganisationer rådgiver vi billetkøbere til et sikkert billetkøb.

  'Billetblindhed' kan opstå, når en længe ventede festival eller koncert går i udsolgt, og man vil gøre alt for at få fingrene i en billet. Eftersøgningen på en billet går i gang og beslutningen om at trykke 'køb billet' på en ukendt hjemmeside, via en privatperson fra nettet eller noget helt tredje træffes forhastet.

  Tag udgangspunkt i de tre billetråd:

  1. Tjek, at prisen stemmer, og at du ikke betaler overpris. Et trick, som ofte benyttes af uofficielle udbydere og billethajer på nettet, er at ændre prisen på billetten i sidste øjeblik. Det betyder, at hvis du som forbruger ikke er opmærksom i den sidste del af købet, så kan du ende med at betale dobbeltpris eller mere uden at vide det. Mange sælger også billetter videre til en langt højere pris end udgangspunktet, men det er ulovligt at videresælge billetter til overpris i Danmark.

  2. Køb kun hos officielle billetudbydere eller arrangør. Hvis du køber dine billetter via de officielle danske sider, så er du sikker på, at billetten er lovlig, og at prisen stemmer. Se et udvalg af officielle- og uofficielle billetudbydere her.

  3. Hvis du er i tvivl, så gå til arrangørens egen side. På spillesteder og arrangørers egne hjemmesider er der altid link til den officielle billetportal, så hvis du er i tvivl, så brug denne indgang til dit billetkøb.

  Læs mere her.

 • Kampen mod plastik

  Musik i Lejet har gennem det seneste år haft særlig fokus på en grønnere profil og går derfor ind i kampen mod plastik. I år kommer det til udtryk i 10 konkrete tiltag, som står beskrevet nedenfor. Musik i Lejet ser frem til at udrulle de nye initiativer og samtidig arbejde videre med flere tiltag til de næste festival-år.

  1. Ingen plastiksugerør! I år fjerner Musik i Lejet alle plastiksugerør fra barerne og benytter i stedet for et begrænset antal papirsugerør lavet af fødevaregodkendte materialer. De er derfor 100% komposterbare, også selvom de skulle ende i naturen.

  2. Bundskraberen holder havbunden ren! Musik i Lejet er gået i samarbejde med Gilleleje Sportsdykkerklub ’Bundskraberen’, som under festivalen runderer i havet udenfor festivalområdet og sikrer, at der ikke efterlades affald på havbunden.

  3. Fra telt til regnjakke! For andet år i træk går Musik i Lejet i samarbejde med Breddam18 fra Græsted, der skaber upcycled merchandise til festivalgæsterne. Det betyder, at alle tidligere hegnsbannere og telte bliver syet om til regnjakker, tasker og meget andet. De nye produkter sættes i salg i merchandiseboden på festivalpladsen.

  4. Udskiftning af alle plastikdrikkedunke! Hvert år får Musik i Lejets frivillige deres helt egne drikkedunke, og i år erstattes de almindelige plastikdrikkedunke med nye aluminiumsdrikkedunke. Derudover er Musik i Lejet gået i samarbejde med RAW Foundation, hvor de har skabt en særlig Musik i Lejet drikkedunk i stål, der sælges i merchandiseboden på festivalpladsen. RAW Foundation arbejder med at reducere plastik i havene og promovere bæredygtige løsninger og genbrug.

  5. Fyld drikkedunken ved Musik i Lejets nye vandposter! Musik i Lejet opstiller tre vandposter med koldt drikkevand på festivalpladsen. Festivalgæsterne har samtidig mulighed for at medbringe sin egen (tomme) drikkeflaske ind på festivalpladsen, så de frit kan benytte vandposterne.

  6. 100.000 kr. til Nordkystens Livredningstjeneste! Musik i Lejet støtter Nordkystens Livredningstjeneste med 100.000 kr., som specifikt har støttet indkøbet af en strandrenser. Den skal holde strandene rene - ikke alene ved Tisvilde, men på hele kyststrækningen til Halsnæs. Under festivalen vil Nordkystens Livredningstjeneste køre hver morgen langs stranden i Tisvildeleje og rense den for affald.

  7. Plastiksortering på festivalpladsen! Under Musik i Lejet opstilles der særlige skraldespande på festivalpladsen og i bagområderne kun til plastik. Musik i Lejet finsorterer løbende dette og sender alt plastik, der kan genanvendes, videre til genanvendelse.

  8. Team Renhold holder byen ren! Team Renhold stiller igen i år med store hold, der blandt andet har fokus på at indsamle plastik i byen, på festivalpladsen og omkring pladsen

  9. Krav om bæredygtig engangsservice! Musik i Lejet har stillet et krav til alle madboder på festivalpladsen om at benytte bæredygtigt engangsservice.

  10. Pantboden er tilbage! Hvert år er der gang i Musik i Lejets pantbod, der både indløser pant på cigaretskodder, vinflasker, shotsrør, propper på shotsrør, Egekilde plastikflasker og bærebakker til fadøl og drinks.

 • Spørgsmål & svar

  Her kan du finde svar på alle dine spørgsmål - fra transport til armbåndspåsætning.

  BILLETTER & ARMBÅND

  Kan jeg stadig nå at købe en billet?

  Vi har udsolgt af alle billetter undtagen +65 partoutbilletter. De kan købes lige her.

  Hvornår kan jeg afhente mit partoutarmbånd?

  Allerede mandag d. 15. juli kan du afhente dit partoutarmbånd til Musik i Lejets armbåndsfest, kl. 15 - 21 i Pumpehuset Byhaven, København. Fra onsdag d. 17. juli kan du få udleveret dit armbånd i tidsrummet 13.00 - 18.00 ved festivalpladsen. Torsdag, fredag & lørdag kan du hente dit partoutarmbånd i tidsrummet kl. 13.00 - 00.00. Husk at have billetten klar på enten telefonen eller i udprintet format og vær opmærksom på, at du ikke kan hente armbånd for andre!

  Hvornår kan jeg hente mit endagsarmbånd?

  Du kan kun hente dit endagsarmbånd på den dag, hvor billetten er gyldig. Du kan hente armbånd lige ved festivalindgangen kl. 13.00 - 00.00. Husk at have billetten klar på enten telefonen eller i udprintet format og vær opmærksom på, at du ikke kan hente armbånd for andre!

  Hvordan kan jeg være sikker på, at min billet er gyldig?

  Hvis du har købt din billet privat, kan du kun sikre gyldigheden ved at få den overdraget via ticketmaster.dk. Du kan læse meget mere om overdragelse af billetter her.

  Hvordan overdrager jeg min billet til en anden?

  Hvis du ønsker at sælge din billet videre til en anden, kan du overdrage billetten til køberens navn og sælge sikkert og lovligt gennem Ticketmaster. Følg denne guide.

  Hvor og hvornår er armbåndsfesten?

  I år afholdes armbåndsfesten i Byhaven Pumpehuset d. 15. juli, kl. 15 - 21, hvor du kan få enten dit partout- eller frivilligarmbånd på. Læs mere her.

  Må børn komme gratis med ind på pladsen?

  Børn under 12 år kommer gratis ind på festivalpladsen ledsaget af en voksen med et gyldigt festivalarmbånd og modtager et armbånd ved check-in.

  Er det muligt at hente armbånd for andre?

  Nej, det er ikke muligt at hente armbånd for andre, da armbåndet skal forsegles med det samme.

  Er det muligt at købe endagsbilletter på selve festivaldagen?

  Nej, vi har desværre udsolgt.

  Kan jeg sælge mit telt og campingplads fra festivalpakken og beholde min partoutbillet?

  Ja, men overnatning kan ikke overdrages via Ticketmaster, hvis det har været en del af en festivalpakke. Det samme gælder, hvis du ønsker at sælge festivalbilletten.

  Hvordan sælger jeg min campingbillet uden at sælge min partoutbillet?

  I den PDF, du har fået tilsendt, har du begge billetter. Her skal du opdele de to billetter i to seperate PDF'er, og derfra har du mulighed for at sælge den separat.

  Kan jeg nå at tilkøbe en campingplads?

  Det er fortsat muligt at købe teltpladser på Sankt Helene Feriecenter, læs mere her.

  BØRN

  Må alle børn komme gratis ind?

  Børn under 12 år kommer gratis ind på Musik i Lejet ledsaget af en voksen med et gyldigt festivalarmbånd.

  Får børn under 12 år et armbånd?

  Børn under 12 år får et armbånd ved check-in.

  TRANSPORT

  Hvordan kommer jeg nemmest hen til pladsen?

  I Tisvildeleje i uge 29 er det nemmest at bevæge sig rundt på cykel, på gåben eller via vores gratis shuttlebusser. Vi opfordrer alle cyklister til at benytte cykelstien langs med togskinnerne og den etablerede cykelsti uden om festivalpladsen gennem skoven. De gratis shuttlebusser kører i pendulfart mellem Godhavn Station og festivalpladsen og har følgende stoppesteder: Godhavns St. - Tisvilde Skole (Ren & Rolig Camp) - Tisvildeleje St. - Stejlepladsen - Festivalpladsen/stranden. Busserne er gratis for alle, med eller uden festivalarmbånd.

  Kan jeg parkere tæt på pladsen?

  Parkeringspladsen og hovedgaden er lukket for parkering, men vi har etableret en midlertidig, gratis parkeringsplads på boldbanen lige ved Godhavn St. Der er kun 2,5 kilometer fra parkeringspladsen til festivalpladsen.

  CAMPING

  Kan jeg bo i telt under Musik i Lejet?

  Ja. Du kan købe en teltplads på Sankt Helene Feriecenter. Læs mere her.

  Hvordan finder jeg mere info om Ren & Rolig Camp?

  Læs campingreglementet her eller skriv til camping@musikilejet.dk.

  Hvordan finder jeg mere info om camping på Sankt Helene Feriecenter?

  Læs campingreglementet her eller kontakt: booking@helene.dk.

  Virker min campingbillet også til pladsen?

  Nej, campingbilletten er udelukkende til campingområdet.

  Hvornår kan jeg tjekke ind på Ren & Rolig campingområde?

  • Tenthouse & opslået MiL-telt: kl. 10 - 20, fra torsdag d. 18. juli
  • Medbragt campingvogn: kl. 15 - 18, kun onsdag d. 17. juli

  Er der madrasser i teltene?

  Nej, madrasser skal medbringes hjemmefra.

  Kan jeg få refunderet min campingbillet hos ticketmaster?

  Nej desværre, men ønsker du at sælge billetten videre, skal den overdrages via ticketmaster.dk. for at sikre gyldighed af billetten.

  FESTIVALPLADSEN

  Hvor ligger pladsen?

  Festivalpladsen ligger for enden af Hovedgaden i 3220 Tisvildeleje.

  Hvornår åbner pladsen?

  Festivalpladsen er åben i tidsrummet kl. 14 - 05 i dagene d. 18. - 19. - 20. juli.

  Vigtige datoer

  • 9.-14. juli: 210 p-pladser ved stranden
  • 15.-21. juli: Gågade i Hovedgaden, ærindekørsel er fortsat tilladt.
  • 15.-21. juli: Gratis shuttlebusser ml. Godhavn st. og festivalpladsen/stranden
  • 15.-21. juli: 750 parkeringspladser på fodboldbanerne ved Godhavn st.
  • 15.-21. juli: Ingen parkering ved stranden.
  • 18.-20. juli: Musik i Lejet 2019
  • 15.-20. juli: Musik i Lejets informationsstand i Hovedgaden og ved festivalpladsen.
   1. juli: P-pladser frigives løbende.

  Hvad må jeg ikke medbringe på pladsen?

  Følgende må ikke medbringes på festivalpladsen: Våben, cykler, drikkevarer eller mad, der ikke er købt på festivalen (du må gerne medbringe en tom vandflaske), paraplyer, siddemøbler, konfetti, fyrværkeri og laserpenne.

  Kan jeg betale med kontanter på pladsen?

  Musik i Lejet er en kontantfri festival. Derfor er hele festivalen, Musik i Lejets egne barer og boder og eksterne madboder, 100% kontantløse. Du kan i stedet benytte vores kontantkort, hvor du kan indsætte dine medbragte kontanter på. Kontantkortet afhentes i MiL-banken og kan benyttes overalt på festivalpladsen. Du kan max sætte 2.000 kr. ind på kortet.

  Hvor kan jeg finde programmet?

  Du kan finde programmet for Musik i Lejet 2019 her. Derudover kan du downloade vores app: MiL, hvor du kan finde musikprogrammet samt en masse andet relevant information.

  Er der mulighed for, at jeg kan lægge mine ting et sted?

  Du kan aflevere dine ting i vores garderobe lige ved festivalindgangen for kun 25 kr. Åbningstider for garderoben: Torsdag - lørdag, Kl. 14 - 05. Hvis du glemmer dine ting i garderoben lørdag aften på Musik i Lejet, bliver det indleveret til Lost & Found i MiL-banken, hvor det kan afhentes søndag, kl. 12-16.

  Hvor finder jeg glemte sager henne?

  Du kan prøve at henvende dig i MiL-banken på pladsen, hvor alle Lost & Found-sager bliver lagt hen. Herudover kan du kontakte os på kontakt@musikilejet.dk.

  MAD & DRIKKE

  Må jeg have min egen mad med?

  Nej, det er ikke tilladt at medbringe egen mad på festivalpladsen.

  Må jeg købe alkohol, hvis jeg er under 18 år?

  Vi serverer ikke alkoholiske drikke til unge under 18 år.

  Må jeg medbringe min egen alkohol?

  Det er ikke tilladt at have egen alkohol med ind på pladsen, det er dog tilladt at have en tom vandflaske med.

  Gratis aktiviteter

  Hvad kan jeg være med til, hvis jeg ikke har et armbånd?

  Musik i Lejet afholder adskillige aktiviteter, som du kan deltage i, selvom du ikke har et festivalarmbånd:

  Du kan læse mere om aktiviteterne her.

  FRIVILLIGE

  Er det stadig muligt at melde sig som frivillig?

  Du kan tilmelde dig Musik i Lejets venteliste, hvor vi hele tiden henter frivillige fra, hvis vi får afbud og lign. Tilmeld dig her.

  Jeg er frivillig, og der er fejl i min vagtplan, hvem skal jeg kontakte?

  Du skal kontakte din holdleder.

 • Privatlivspolitik

  Læs Musik i Lejets privatlivspolitik her: MiL-Privatlivspolitik.PDF

 • Værd at Vide om musik i lejet 2019

  VÆRD AT VIDE FOLDER

  I denne folder finder du beskrivelser af de forskelligartede tiltag, som Musik i Lejet iværksætter i forbindelse med festivalens afholdelse. Under festivalen er der et øget antal mennesker i Tisvilde og for at skabe de bedst mulige forudsætninger for dette, har Musik i Lejet taget initiativ til at indsætte gratis shuttlebusser i hele uge 29, holde byen ren med Team Renhold, en midlertidig parkeringsplads til alle besøgende af byen og mange andre tiltag.

Tilmeld nyhedsbrev
18. - 19. - 20. juli 2019