12. februar 2024

En weekend i frivillighedens tegn

Weekenden i uge 6 stod på faglig sparring, gensynsglæde og en snert af festivalstemning, da over 70 helårsfrivillige mødtes til workshop i Tisvildeleje.

Sneen lå smukt i Tisvildeleje, da Musik i Lejets frivillighed rullede ind på Sankt Helene Feriecenter, til en weekend fyldt med planlægning op til Sommerens Festival.

Weekenden bød på oplæg fra de forskellige områder efterfulgt af gruppearbejde, hvor hele organisationen havde mulighed for at tværkoordinere med hinanden. Med en summen af faglig sparring og teambuilding, forberedte Musik i Lejets frivillighed sig på en sommer med en god plan for festivalen, og klarhed omkring nye ændringer eller procedurer.

Sankt Helene Feriecenter lagde rammerne for den hyggelige weekend, hvor det nye forpagterpar forkælede os under hele opholdet. De er fuldstændig klar til at tage imod festivalgæster til sommer!

Som en lille overraskelse, var der arrangeret en intimkoncert med Bette for alle deltagerne, efterfulgt af en lækker middag og en velfortjent fadøl. Aftenen bød på gode snakke på kryds og tværs, glædeligt gensyn med kollegaer og en svingom til de friske.

Byggestenene er nu lagt for en fantastisk festival, og vi glæder os til at arbejde sammen mod endnu en uforglemmelig sommer!

Sommerens festival i Tisvildeleje, 18.-19.-20. juli 2024