26. juni 2024

Bliv klædt på til MiL24

Mangler dit festivaloutfit stadig prikken over i'et? Så kan du fuldende looket med spritnyt MiL-merch på festivalpladsen i uge 29.

Undgå at fryse om aftenen, blive våd, eller solskoldet i ansigtet med vores hættetrøjer, regnslag, bøllehatte og meget mere! Kollektionen emmer af sol, sommer og vand og er som skræddersyet til livet på festival. Find Merch-boden inde på festivalpladsen.

Molly's Heart

I år har Musik i Lejet indgået et samarbejde med Molly's Heart, som leverer vores festivalmuleposer. Molly's Hearts mål er at drive en socialt ansvarlig økonomisk forretningsmodel, der bl.a. hjælper kvinder og deres familier ud af fattigdom og over i selvforsørgelse. Langt de fleste af deres produkter er produceret af kvinder, der tilhører udsatte områder i afrikanske samfund. Musik i Lejet er derfor stolte af at tage del i ansvaret om social bæredygtighed samt at støtte op om Molly's Hearts mission.

Læs mere her.

TNT x MiL limited edition sommertrøje

Vi kan også løfte sløret for vores nye limited edition sommertrøje i samarbejde med TNT - skabt med ægte Musik i Lejet-DNA! Denne eksklusive trøje er det perfekte match til sommerens festligheder - uanset om du nyder musikken, danser under stjernerne til havefesten eller hygger dig i Fiskerbaren til de tidlige morgentimer. Vil du stå sommerskarpt og være først med denne unikke trøje? Så skynd dig ind og få fingrene i din trøje inden festivalen!

Køb den her