1. april 2024

MiL-madprogrammet er her, og vores tænder løber i vand!

Til sommer kan festivalgæsterne glæde sig til juicy burgere, spicy nudler, friske wraps, fyldig pasta, eksklusive hummer hotdogs og meget mere. Om det er den lille eller store sult, der skal klares, så bliver det et rent slaraffenland på pladsen!

Fokus på lækre madoplevelser

På Musik i Lejet er de velsmagende madoplevelser en central del af vores identitet. Maden skal i sit udtryk, sin variation og sin smag være med til at skabe en helstøbt festivaloplevelse. Vi bestræber os på at kunne tilbyde publikum et madprogram af højeste kvalitet og en ekstraordinær festival-madoplevelse. Samtidigt elsker vi de gode festivalklassikere og ønsker også at sætte fokus på flere plantebaserede og klimavenlige retter samt sunde og nærende måltider. I år har vi derfor forventet af vores madboder, at de har minimum én grøn ret på menukortet.

De nye spillere

Til sommer vil der være en masse nye godter på menukortet, som er nøje udvalgt til vores gæster. For luksusdyret er Hummerhytten et stensikkert besøg værd. Her kan du få hummer hotdogs med trøffel og caviar af den bedste kvalitet. Og festen stopper ikke her. Sticks'n'Sushi ruller ind på pladsen med deres foodtruck, og serverer fisk og skaldyr af højeste kvalitet. Det bliver en fryd at nyde havets frugter lige i strandkanten.

Er du til en mere klassisk festivalspise, så drop forbi Dandelion, som serverer deres ikoniske burger, der eksploderer med smag og er lavet med råvarer i særklasse. Til de frankofile anbefaler vi Strandcaféen, som serverer en Tarte Flambée, der smager som sad du på en lille fransk café.

Pizza går man aldrig galt i byen med, og vi har hentet eksperter ind fra Pasa Pizza. Deres sprøde napolitanske pizzaer får tænderne til at løbe i vand, og vil være en sikker crowd pleaser på en lun sommeraften. Er du mest til en masse krydderier og smæk på smagen? Så læg et visit forbi Jacob & the Spices. Sæt tænderne i hjemmelavede gryderetter fra verdens fantastiske køkkener tilsat en bred vifte af krydderier.

Efter stor efterspørgsel har vi lyttet til jer, og fået durum på kortet! Z-in 2GO disker op med shawarma eller falafel i durumrullen eller i mixboxen. Haaaps!

Se hele madprogrammet her!

Musik i Lejet samarbejder med det lokale fødevarefællesskab Mad Til Alle, som siden august 2016 har givet daglig fødevarehjælp til trængte familier og enlige. De har sammen med deres medlemmer doneret mad i Gribskov, Hillerød og siden også Helsingør Kommune samt til ukrainske flygtninge. Vi har opfordret alle vores madboder til at donere evt. madspild til dem, når festivalen slutter.