22. marts 2024

Sommeren i Tisvilde er i vente: 9 nye navne tilføjes til årets plakat

Endnu en omgang friske navne føjes til sommerens program, og denne gang præsenterer Musik i Lejet crème de la crème singer-songwritere, unge stjerner, og en lækker omgang fransk groove.

Håndplukkede singer-songwritere

Mads Langer brød igennem med sit debutalbum ‘Attention Please’ i 2006 og har siden udgivet 7 album og store hitsingler der er gået multi-platin. Med sit talentfulde musikalske håndværk og følsomme tekster, har Mads Langer etableret sig som en af Danmarks mest elskede og respekterede musikere, som vi glæder os til at opleve til sommer.

Først som frontmand i et af 1990’ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy, og siden som succesfuld soloartist. Tim Christensens solokarriere blev skudt smukt i gang af albummet ‘Secrets On Parade’ fra 2000, der ikke mindst takket være singlen ‘Love Is A Matter Of’ solgte 70.000 eksemplarer. Med sit store sangskrivertalent, kraftfulde stemme og unikke stil, inden for rockmusikken, glæder vi os til både at rocke med, og nyde de gode sjælere, når Tim Christensen indtager Lejet.

Med sin rene og moderne lyd leverer Magnus Münster et blomstrende og følsomt bud på, hvordan popmusik anno 2024 med inspiration fra 70’erne skal lyde. Den unge singer-songwriter fra Hørsholm lagde Danmark ned med debutsinglen ‘So Last Year’ og har netop udgivet sin nyeste single ‘Something I Don’t Already Know’. Med sine ærlige tekster, vil Magnus Münster tage Lejet igennem hele følelsesregisteret med store smil og humor i en nærværende live-oplevelse.

Personlige tekster sunget af imponerende stemmer

Med debutalbummet ‘Døende’ fra 2014, trådte Karl William solidt ind på den danske musikscene. I 2016 vandt han den prestigefulde hovedpris til P3 Guld, og siden da har kurven kun været opadgående for Karl William. Med sit personlige tekstunivers, der styres af pop, r’n’b og hiphop-melodier, er han hurtigt blevet folkeeje med en dedikeret fanbase. Vi glæder os til en koncert fyldt med nerve og dansevenlige beats.

Sanger og sangskriver Ella Augusta har sunget titelsangen til Jonas Risvigs populære ungdomsserie ‘Grænser’, udgivet musik med Lord Siva og været på P3’s Uundgåelige sammen med Benjamin Hav på sangen ‘Første Dag’. Sidstnævnte førte hende til gæsteoptrædener på Havs store efterårsturné, hvor de bl.a. spillede foran over 10.000 mennesker i Royal Arena. Det bliver smukt at høre Ella Augustas musik, i en setting, der bringer hendes nærvær og intime stemme frem i lyset.

Det er sjældent, man får lov til at kunne præsentere en royal til en koncert, men det er lige, hvad kingtommi er. Hans musik udstråler en uforudsigelig og selvsikker skrøbelighed på én og samme tid. Den bedste måde at beskrive det, er at en aften med kingtommi er en aften med både moshpits og kys og kram til gutterne. Det er netop den modsætning, som gør kingtommi til ungdommens pusterum, og som vi glæder os til opleve på stranden i Lejet.

Artister der forstår at mixe genrer

Anført af det musikalske kraftcentrum Luna Ersahin har AySay en mission om at føje flere nuancer til, hvad dansk musik kan være. Med en dansk mor og en kurdisk far med tyrkiske rødder skriver Ersahin sange, der favner både kurdisk og anatolsk folkemusik, dansksprogede viser samt moderne og drømmende indiepop i elektroniske klangfarver. AySay har opbygget et ry som et band, der både kan skabe fest og gå lige i hjertekulen med vemodige klange. Helt perfekt til en sommeraften sammen med gode venner og høj energi.

Det franske indie-pop band Papooz bestående af Ulysse Cottin og Armand Penicaut, vil varme festivalpladsen op med masser af groovy dansemusik. Siden duoens start i 2014 har Papooz udvist et talent for at levere lækker og blød pop, gennemsyret af groovyness. Lidt tropisk pop her, up-tempo bossa nova dér, alt sammen perfekt afstemt med ambiente toner, der kører underliggende i deres sange.

En trommeslager og to saxofonister. Så simpel er opskriften på et af nordens vildeste live-bands, Smag På Dig Selv. De tre venner slog sig sammen i 2018 med en vision om at sparke folk ud på dansegulvet og skubbe til grænserne for den gængse koncertoplevelse og genreforståelse. Vi tør godt love, at du aldrig har oplevet noget lignende. Hvornår har du måske sidst headbanget til en jazzkoncert?

Se musikprogrammet her.

Sommerens festival i Tisvildeleje, 18.-19.-20. juli 2024