10. juli 2024

Tisvilde Against Drugs

Musik i Lejet er stolte af at lancere kampagnen ’Tisvilde Against Drugs’ i samarbejde med Tisvilde Lokalråd.

”Når vi fester, så gør vi det med glæde og med kærlighed - ikke med narko! Velkommen til Tisvilde.”

Sådan slutter borgmester Bent Hansen (V) den video af, som i sommerugerne florerer på sociale medier, med direkte adresse til alle de glade sommergæster, der besøger Tisvilde hen over sommeren i almindelighed, og i uge 29 i særdeleshed.

Udover borgmester Bent Hansen optræder også Søren Pjedsted fra Tisvilde- & Omegns Erhvervsforening og ’Den Vilde Tisvilde’, det lokale byrådsmedlem fra NytGribskov og frivillig i Fiskerbaren Astrid Recinella, Andreas Th. Grauengaard fra Musik i Lejet og lokalrådsformand Claus Sabroe i videoen.

”Vi har gjort det tidligere år, og det er oplagt at vi gør det igen. Det er et vigtigt signal og et nødvendigt fokus i dagens Danmark, og dermed også i Tisvilde”, siger lokalrådets formand Claus Sabroe og fortsætter. ”Det er så dejligt med liv og glade mennesker på besøg i vores skønne by, og opfordringen er nem; nyd livet i Tisvilde uden narko! Og det står byen sammen om”.

Udover videoen på sociale medier, vil der også være tydelig skiltning i byen med budskabet ’Tisvilde Against Drugs’, ligesom der vil være mulighed for at butikker, restauranter og andre interesserede, kan rekvirere klistermærker til vinduer og andre synlige steder.

”Tag en dukkert, nyd koncerterne og sommerferien med dine gode venner. Her så rigeligt at blive glad af i forvejen, så undlad ulovlige stoffer, her i vores dejlige by” lyder opfordringen fra festivaldirektør Andreas Th. Grauengaard, der sammen med bror Kristian for 15 år siden, stablede første udgave af Musik i Lejet på benene.