24. juni 2024

Se hvornår du skal høre Medina + 2 nye navne på plakaten!

Musikprogrammet er på plads til Sommerens Festival! Og vi løfter sløret for 2 nye annonceringer på plakaten.

Det er nu du kan sætte kryds i kalenderen for hvornår din yndlingskunstner spiller! Vi har netop offentliggjort den fulde tidsplan over de 3 festivaldage, så du nemt kan holde øje med Musik i Lejets koncerter.

2 nye annonceringer på plakaten

24-årige Laura Kjelgaard, aka Laura4evigt, laver elektronisk popmusik fra sit allerinderste og skaber et univers, der både er grænsesøgende og mærkeligt, og samtidig poppet og ømt. Hendes inspirationskilder rangerer fra FKA Twigs til eurodance-ikonet Cascada, men fælles for hendes sange er at de er skarpe, og de sitrer af energi og følsomhed.

21G er et dj-kollektiv, som hylder den fælles musikoplevelse med base i København. De udforsker konstant dybderne af housemusik og bygger bro mellem dansemusikkens fortid og fremtid. 21G’s mission er at uddanne dansegulvet ved at opfordre folk til at interagere med hinanden, i stedet for at vende mod dj-pulten. Dette gør de gennem ændringer i dj-pultens opstilling, samt samtaler, workshops og andre fælles aktiviteter. Deres musik trækker inspiration fra house og disco, som får gang i dansegulvet og ikke mindst hylder legendariske klubber som Studio 54 og The Loft.