14. juli 2023

NYT! Betal med dit armbånd på Musik i Lejet

Bip! Så hurtigt går betaling på dette års Musik i Lejet, da du som noget nyt vil kunne betale med dit armbånd. Og du kan stadig betale med alle typer kreditkort! Mønter er det eneste betalingsmiddel, vi ikke tager imod.

På dette års Musik i Lejet kan du betale med dit armbånd i samarbejde med EventPos Wallet. I dit festivalarmbånd vil der nemlig være en indbygget chip, som du kan bruge i alle vores barer og madboder.

Det er stadig muligt at betale med kreditkort, men Musik i Lejet er en kontantfri festival, og derfor tager vi ikke imod danske kroner i form af mønter og sedler.

Med EventPos Wallet kan du ikke alene betale for dine egne goder - det er også muligt at oprette venner eller familie på appen, hvis man ønsker at overføre penge til andres armbånd. Pant kan ligeledes lægges på ens armbåndssaldo.

Lyder det som noget for dig? Grib din mobil og download appen EventPos Wallet. Det er også muligt at oprette sig via en internet-browser på https://wallet.eventpos.dk/. Vi anbefaler stærkt, at alle downloader EventPos Wallet inden festivalen.

Processen er meget ligetil, men hvis du møder problemer, kan du klikke på spørgsmålstegnet inde i EventPos Wallet's app, hvor der vil ligge guides og svar på spørgsmål.

Det er også muligt at skrive til vores support-mail [email protected], og på festivalen kan man få hjælp i MiL-banken, der ligger ved hovedindgangen til venstre.

Handelsbetingelser ved brug af EventPos Wallet på Musik i Lejet