25. juni 2019

Musik i Lejet offentliggør musikprogrammet til Fiskerbaren

Musik i Lejets hyggeligste, sjoveste og traditionsrige 'Fiskerbaren' er tilbage! Denne gang med et endnu stærkere musikprogram til dine lune MiL-aftener.

Hvad skal du finde på, når du og vennerne savner lidt arm-i-arm fællessang på Musik i Lejet? Eller når du bare vil drømme dig nostalgisk tilbage til 80'ernes danske hitsingler? Så er det selvfølgelig Fiskerbaren du besøger!

Vi garanterer en helt særlig stemning, der ikke kan opleves andre steder! .. Og til de seje natteravne, så glæder vi os til at lukke Fiskerbaren sammen med jer og den traditionelle fællessang: 'Hey Jude'.

PROGRAM

Torsdag d. 18. juli

  • Kl. 20.30: Larsens Bedste
  • Kl. 23.00: The Party
  • Kl. 01.15: DJ Degn

Fredag d. 19. juli

  • Kl. 20.30: De Stive Sømænd feat. Karen-Marie Lillelund
  • Kl. 23.00: Rocazino
  • Kl. 01.15: DJ Degn

Lørdag d. 20. juli

  • Kl. 21.00: Jokeren
  • Kl. 23.00: De Stive Sømænd feat. Karen-Marie Lillelund
  • Kl. 01.15: DJ Degn

Rocazino:

Hvis vi siger 'Elsk mig i nat', 'All My Love' og 'Ridder Lykke', burde der være en klokke, der ringer.. Hvis ikke, så du godt glæde dig til at opleve et 80'ernes største danske popbands i Fiskerbaren. Rocazino lægger nemlig vejen forbi Lejet med deres fantastiske hits og band, og det skal nok blive en vaskeægte sing-along fest i Fiskerbaren!

Jokeren:

En dansk rap-legende kommer til Musik i Lejet. Lige siden Jesper Dahl som 12-årig blev til Jokeren, har han levet livet langt ud over grænsen. I dag er han stadig 'Danmarks ukronede rapkonge'. Vi glæder os til alt godt fra både hans eget og 'Den Gale Pose's repetoire.

The Party:

Fiskerbaren trykker festpedalen helt i bund med et af det mest garvede bands på den danske festscene. Det er 100% hitgaranti, når gutterne fra The Party indtager scenen, så kom forbi og vis dem, hvordan man fester på ægte Fiskerbar-manér.

Larsens Bedste:

Når 'Larsens Bedste' tager hul på deres hyldest til Kim Larsen, er det en oplagt mulighed for at få rystet en rusten af sangstemmerne. Selvom Larsens Bedste har valgt ikke at prøve at synge som Kim, synger de sangene lige fra hjertet. Forsanger Nicky Schmidt fortæller: “Der er kun en, der synger som Kim Larsen - han er her ikke mere, men vi oplever, når vi spiller, at hans musik måske lever mere end nogensinde."

De Stive Sømænd Feat. Karen-Marie Lillelund:

Gå ikke glip af Fiskerbaren husband, der sikrer høj bølgegang og ægte sømandstemning i teltet. Hvert år i anledningen Musik i Lejet trækker nogle af Danmarks mest velspillede musikere i sømandstøjet for at slå sig løs med gode gamle sømandssange i Fiskerbaren. Med sig på scenen har de traditionen tro bakkesangerinde Karen-Marie Lillelund.

DJ Degn:

Det er efterhånden en tradition, at Fiskerbaren har Christian Degn på som DJ. Han har nemlig været fast DJ i Fiskerbaren fra start af og er til daglig mest kendt som DR vært i bl.a. Hammerslagsprogrammerne. DJ Degn garanterer et brag af en fest, hver aften i Fiskerbaren fra kl. 01:15.