The Party

Kom og dans med, når Fiskerbaren trykker festpedalen helt i bund med et af det mest garvede bands på den danske partyscene. Det er 100% hitgaranti, når drengene fra The Party indtager scenen, så kom forbi og vis dem, hvordan man fester på ægte Fiskerbar-manér.

THE PARTY har eksisteret siden 1996 og har spillet adskillige offentlige såvel som private engagementer, clubber & caféer. Det er også en tilbagevendende begivenhed, at The Party hver vinter gæster franske skisportsbyer som Val d'isere og Val Thorens ligesom det danske sommerland som f.eks. Skagen. Virksomheder i England, Norge, Sverige og Tyskland har også haft besøg af The Party, og de har i årenes løb spillet til utallige firma/fester og julefrokoster hos de største virksomheder.

Bandet:

Ditlev Ulriksen - sanger/sangskriver
Spiller til daglig i de kendte danske bands SHOTGUN REVOLUTION og INNOCENT BLOOD og har været frontfigur i ROBBIE WILLIAMS JAM siden 2004. Ditlev er pt. aktuel med musicalen 'Kærlighed ved første hik', som han har skrevet musikken til.

Christian Vinten - keyboard/komponist/producer
Christian komponerer musik til indlandske og udenlandske kunstnere og har haft adskillige hits i Asien. Christian er pt. aktuel med soundtracket til Ternet Ninja.

Jan Lippert - guitarist/komponist
Spiller i diverse jazz, pop/rock og crossover sammenhænge og skriver filmmusik. Har indspillet med Michael Brecker på Jan Lippert Hard Company CD'en "Imprints".

Hans Emborg - bassist/komponist 
Spiller bas i diverse jazz/rock sammenhænge. Har senest indspillet med Michael Brecker på Hard Company CD'en "Imprints" og spiller bl.a. bas i Røde Far og De Stive Sømænd.

Oplev The Party

torsdag kl. 23:00
Fiskerbaren

Tilmeld nyhedsbrev
18. - 19. - 20. juli 2019