15. april 2021

Fem nye navne på plakaten

Det er med stor glæde, at vi endelig kan løfte sløret for fem nye navne til Musik i Lejet 2021. De fem danske artister du kan opleve i strandkanten til sommer er: MALK DE KOIJN x JADA x JUNG x GRETA x ANNE LINNET.

Vi længtes efter vores fantastiske festivalgæster, solnedgangen bag Strandscenen og mindeværdige oplevelser – og dét må man sige, at de nye navne på plakaten lægger op til.

Det er med stor glæde, at vi endelig kan løfte sløret for fem nye navne, som du kan opleve til Musik i Lejet 2021. Sommerens Festival giver en musikalsk smagsprøve på, hvad der er i vente ved strandkanten til sommer. Musik i Lejet har i år dedikeret et line-up kun til danske artister i solidaritet med den danske musikbranche. Festivalgæsterne kan derfor glæde sig til koncert og sommerfest med: Malk De Koijn, Jada, Jung, GRETA og Anne Linnet i dagens offentliggørelse.

Med andre ord er det et yderst aktuelt program, hvor Musik i Lejet byder nogle af tidens største danske pop- og hiphop navne til Tisvilde – musik der i høj grad topper hitlister, streamingtjenester og radio.

2021 navne på årets plakat

Ét band er tilbage på sommerscenen, de danske hiphop-legender Malk De Koijn er igen klar til at indtage Danmark med deres rim, rap og særegne tag på hip-hop, der alene udspringer fra den del af landet, der nationen rundt kendes som Langestrand. Det er svært at opdrive en større begejstring end den, der venter til sommer, når Malk De Koijn overtager scenen i Tisvildeleje.

Værd at fremhæve er, at funklende Jada igen i år har fundet vej tilbage på Strandscenen. En kunstner der i sig selv var årsag til mange hjertesuk, da vi i april 2020 måtte aflyse Sommerens Festival. Chancen kommer igen i 2021, og vi glæder os til at blive tryllebundet af hendes lækre vokal. I 2020 er vi blevet forkælet med to kæmpe hits fra Jada: singlen “Nudes” og “On Me”, der blev fantastisk modtaget lover godt for koncerten på Musik i Lejet.

Jung lægger også vejen forbi Tisvilde i uge 29. En trio der det seneste år har ligget i overhalingsbanen, med vinden i ryggen og kometfart mod de største danske scener. De skaber et fabelagtigt univers af smagfuld og unik lyd, som handler om kærlighed - eller det modsatte. Som Jung selv beskriver det: “Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne”, og her rammer de lige ned i sandet på Musik i Lejet.

Vi kommer ikke udenom GRETA, der har været på alles læber siden sine udgivelser i efteråret 19 og foråret 20. Hun er både sangskriver, komponist og producer bag sit eventyrlige univers. GRETA er blevet et af de mest omtalte upcoming navne herhjemme med sin kærlighed til 80´er synths og elektroniske grooves.

Sidst men absolut ikke mindst besøger den folkekære Anne Linnet Musik i Lejet. Hun vil også forkæle festivalgængerne med nogle særligt udvalgte numre fra sit store og imponerende flotte katalog af sange fra mere end 45 år i dansk musik, hvor både unge og ældre på stranden vil kunne synge med. Glæd dig til en magisk oplevelse.

Læs mere om dagens offentliggørelse HER

Husk at trykke deltager i Musik i Lejets Facebook begivenhed HER og hold dig opdateret til sommerens festival.

Vi offentliggør løbende programmet, der huser +40 musiknavne, madprogram og store oplevelser i Tisvilde d. 22. 23. 24. juli.

Vi tror på festival og musik til sommer

Selvom der hersker usikkerhed om, hvordan Corona-situationen ser ud i juli 2021, så holder vi håbet højt. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at afvikle festivalen bedst muligt og skabe de rammer, der er påkrævet for at gøre det forsvarligt.

Og der er mange gode grunde til, at vi bliver ved med at tro på en fantastisk festival til sommer: Vaccineprogrammet mod Covid-19, indførslen af coronapasset , quicktests, der viser resultatet indenfor 15 minutter og det øgede politiske fokus, der i disse dage arbejder på mulige løsninger frem mod sommeren.

Vi forstår godt, at I har mange spørgsmål vedrørende Corona. Derfor har vi samlet de hyppigste i vores FAQ, som du finder HER.