23. juni 2023

Vigtig information inden sommerens festival

Her er en oversigt over alt, du har brug for at vide, inden Musik i Lejet begynder. Læs om alt fra cykeludlejning til begivenheder i børnehøjde.

TRANSPORT OG PARKERING I UGE 29

Fra mandag d. 17. juli til og med søndag d. 23. juli er Hovedgaden omdannet til gågade. Der etableres en vendeplads ved Købmanden for bilister. Ærindekørsel er fortsat tilladt både før, under og efter festivalen. Der vil være 750 parkeringspladser på fodboldbanerne ved Godhavn Station. Der er IKKE parkering ved strand, hovedgade og festivalplads i denne periode.

Der er desuden igen i år mulighed for at leje cykler fra Godhavn St. under festivalen, og leje kan kun ske ved forudbestilling hos Tropical Bikes.

RENHOLD AF TISVILDE

Team Renhold vil onsdag d. 19. juli foretage tjekrunder i Hovedgaden fra Tisvilde Station til Festivalpladsen. Fra torsdag eftermiddag d. 20. juli til søndag d. 23. juli kl. 12.00 rydder Team Renhold op ved idrætspladsen, langs Hovedgaden og op til festivalpladsen. Der samles også affald ved molen, Stejlepladsen, cykelstien samt ved stranden og skovområdet i nærheden af festivalpladsen.

CAMPING

Fra fredag d. 14. juli opstilles campingområdet Ren & Rolig Camp til festivalens frivillige på fodboldbanerne ved Tisvilde Idrætshus. Fra torsdag d. 20. juli åbnes campingområdet for festivalgæster. Her må hverken spilles musik eller støjes, og her er rent! Festivalgæsterne forlader området søndag eftermiddag d. 23. juli. Et mindre område er forbeholdt frivillige på Musik i Lejet frem til onsdag d. 26. juli. Sankt Helene Feriecenter huser desuden festivalgæster i telt fra torsdag d. 20. juli til søndag d. 23. juli, så øget aktivitet i området må forventes.

GRATIS AKTIVITETER FOR ALLE

Strandterrassen er åben for alle uden armbånd torsdag, fredag og lørdag fra kl. 12.00-18.00. Onsdagsjazz og Musik i Lejets uddeling på festivalens strandterrasse, onsdag d. 19. juli kl. 14.00 - 22.00 er også åben for alle. Adgang fra stranden. Strandfodbold & beachvolley turnering, hhv. d. 21. & 22. juli Djævleløbet, lørdag d. 22. juli. Børn u. 12 år skal ledsages af en voksen

BØRN I LEJET

Musik i Lejet inviterer igen i år HELE FAMILIEN ind på festivalpladsen til underholdning og sjove aktiviteter for både store og små lørdag d. 22. juli under Musik i Lejet. Programmet sker på Strandterrassen og er gratis for alle.

OMSORGSKAMPAGNE

Igen i år vil Musik i Lejet fokusere på de vigtige budskaber, som skal minde alle om at passe på hinanden og byen. Det kommer til udtryk

på en række plakater, som hænger gennem byen. I den forbindelse er det også vigtigt at nævne, at vi skal passe på de festivalgæster, som er særligt udfordrede. Gæster som har diabetes vil kunne hente et unikt festivalarmbånd som kan hentes i Førstehjælpsteltet til venstre for indgangen. Har du et usynligt handicap, så husk at medbringe Solsikkesnoren, så de andre festivalgæster kan tage hensyn.

OVERBLIK OVER DATOER

Skærmbillede 2023-06-23 kl. 16.06.21.png

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os på: [email protected] og hold dig opdateret om nyheder på vores sociale medier: Facebook, Instagram og LinkedIn samt her på vores hjemmeside. Vi besvarer alle spørgsmål så hurtigt, vi kan.