22. oktober 2020

UDSOLGT til Vintersol 31. oktober

Vi har netop meldt UDSOLGT til Vintersol d. 31. oktober med Scarlet Pleasure & Julias Moon! Heldigvis kan du stadig nå at købe billetter til torsdag og/eller fredag, hvor vi garanterer koncertoplevelser udover det sædvanlige.

Skriv dig på venteliste til lørdagens Vintersol her.

Torsdag d. 29. oktober

KØB BILLET HER

Pernille Rosendahl

Det høres og ses, når Pernille Rosendahl står i rampelyset. Hun er tilpas sofistikeret og smukt skrøbelig – karaktertræk, der kendetegner hendes solonumre, nyfortolkninger af Swan Lee, The Storm og sange fra ”Toppen af Poppen”.

I dag er Pernille Rosendahl en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere, danskerne har lært at kende siden hun i starten af årtusindeskiftet med indiepop-orkesteret Swan Lee satte sig solidt på popmusikken herhjemme.

Ikke alene står hun med en perlerække af pophits, flere hundrede tusinde solgte album som solo og i forskellige konstellationer og et koncertvirke som kun er overgået af få andre danske artister af samme kaliber. Pernille Rosendahl var aktuel i musikprogrammet ”Toppen af Poppen”, 2018 og høstede de danske TV-seeres anerkendelse og kærlighed for hendes optrædener og fortolkninger af de øvrige deltageres sange.

Søren Huss

Når man lytter til Søren Huss’ dragende fortællinger på plade, så længes man næsten efter også at høre numrene udfolde sig live. Derfor er det også nærværende og smukke oplevelser, der møder Søren Huss’ dedikerede publikum i live-regi, så der er med andre ord noget på spil, når han vækker sit bagkatalog til live og indrammer den dansksprogede sangskrivertradition med sin unikke lyd og helt personlige udtryk.

I dag har frontfiguren Søren Huss udgivet fire studiealbums under eget navn, senest i 2019, hvor han udgav det anmelderroste album “Sort Og Hvid Til Evig Tid”. Gennem tiden har den erfarne sangskriver skiftet fra bombastisk, engelsksproget pop til dansksproget, terapeutisk sangskrivning. Med sit omfattende og hit-spækkede katalog, har Huss i dag indtaget sin retmæssige plads blandt landets mest eftertragtede artister, når han drager ud på sine Danmarksturnéer, hvor billetterne altid rives væk.

Fredag, d. 30. oktober

KØB BILLET HER

Aksglæde

Aksglæde skriver popmusik, der er bittersød med relaterbare tekster. Han debuterede i 2016 med sin selvudgivne EP ‘Aksglæde’. Sidenhen har han demonstreret sine formidable sangskriverier i både radio, på tv og på festivaler landet over. Aksglæde har vundet indpas i både lytternes og anmeldernes hjerter. Som Aksglæde selv formulerer det:

‘Jeg leverer små digtsamlinger, som man kan danse til. Poesi og historier, som tager udgangspunkt i mine egne oplevelser. Jeg tror, at mange føler sig fremmedgjorte over for egne følelser. Her tror jeg, at sangskrivere og sange kan hjælpe folket med at connecte med deres følelser. Musikken og poesien kan belyse vores liv på andre måder, end videnskab og andre kunstformer kan. Måske kan man sige, at vi sangskrivere maler billeder af det, vi allerede vidste, men ikke havde set.’

Det er ikke uden grund, at Aksglæde gang på gang møder ros fra anmelderland. Når han spiller live, er det altid med sit faste band bestående af nogle af landets dygtigste nye musikere. Du kan forvente knivskarp musikalitet og pop fra en farverig palette, når Aksglæde spiller op til dans.

Liss

Med en brandvarm EP “Third” ude går Liss fortsat efter deres velkendte elektroniske indie og soulet popstil.

LISS opstod i 2015, hvor de med en optræden til P3-Guld sang sig ind i danskernes musikalske bevidsthed. Bandet kombinerer det elektroniske med indie og soul-pop, og tilsat forsanger Søren Holms sjælfulde vokal smelter det sammen til en unik lyd, der har imponeret både publikum, anmeldere og andre musikere.

Bandet består derudover af Villads Tyrrestrup, Vilhelm Strange og Tobias Laust, som sørger for at levere et fuldendt show til Vintersol fredag aften.

Adresse:

Refshalevej 167B, 1432 København