13. juli 2022

Transport: Sådan kommer du til Musik i Lejet

Hvordan kommer du til sommerens festival i Tisvildeleje? Bare rolig - der er mange muligheder!

TOG

Tag toget til festivalen – miljøet og byen bliver så glade! Togturen fra København tager knap halvanden time, og så er det endda muligt at tage cyklen med hele vejen. Husk at finde tålmodigheden frem og vis hensyn.

Under festivalen indsættes der ekstra lokaltoge imellem Hillerød og Tisvildeleje. Læs mere her

GRATIS SHUTTLEBUSSER

Fra d. 17. - 24. juli kører der gratis shuttlebusser mellem Godhavn St. og festivalpladsen

TAXI

Telefonnummer til TaxiNord: 48 48 48 48. De kører i hele Nordsjælland og København.

CYKEL

I Tisvildeleje er det nemmest at bevæge sig rundt på cykel – eller på gåben. Vi anbefaler, at man tager sin cykel med i toget eller cykler den smukke tur fra Hillerød. OBS: Der er begrænset plads til cykler i lokalbanen mod Tisvildeleje St. så find tålmodigheden frem.

I uge 29 opfordrer vi alle cyklister til at benytte cykelstien langs med togskinnerne samt den etablerede cykelsti uden om festivalpladsen gennem skoven.

Der er også mulighed for at leje en cykel af Copenhagen Bikes. Læs mere her

BIL & PARKERING

I dagene omkring Musik i Lejet er der meget trafik i byen, da der kun er én hovedvej. Vi anbefaler derfor, at du lader bilen stå derhjemme og i stedet hopper på toget, bussen eller cyklen. Det bliver alle glade for. Tager du alligevel bilen, er der en gratis parkeringsplads på boldbanen lige ved Godhavn St. Der er kun 2,5 kilometer fra parkeringspladsen ved Godhavn St. til festivalpladsen, så nyd det sidste stykke til fods eller på cykel.