6. juli 2022

Tisvilde Jazz Club og Musik i Lejet præsenterer: Onsdagsjazz

Kom til en musikalsk og hyggelig jazzaften på Musik i Lejets Strandterrassen onsdag d. 20. juli kl. 16-24.

Der er gratis adgang for alle - med eller uden festivalarmbånd.

Arrangementet er proppet med funky, sprøde jazztoner i international klasse, og baren er ligeledes fyldt med kolde drinks, I kan nyde til udsigten af Kattegat.

Der bliver ikke serveret mad, så overvej at pakke strandtæppet og en picnickurv.

Kom og oplev Jesper Thilo Kvartet, Emil Otto med 9-mands orkester og Mathias Heise Quadrillon.

Vi glæder os til en aften i jazzens tegn.

Jesper Thilo Kvartet

Den internationalt anerkendte saxofonist Jesper Thilo har siden starten af 1960’erne og frem til i dag positioneret sig som en kolos i det europæiske jazzlandskab. Kendt fra Arnvid Meyers Orkester, Danmarks Radios Big Band og diverse ensembler af national og international karakter, har Jesper Thilo sat et markant aftryk på dansk jazz og været garant for et tårnhøjt musikalsk niveau.

Line-up:

Jesper Thilo – saxofon

Søren Kristiansen – piano

Jacob Fischer - guitar

Daniel Franck – kontrabas

Frands Rifbjerg – trommer

Emil Otto med 9-mands orkester

Emil Otto er godt på vej til at markere sig som Danmarks nye jazz-crooner. Han henter stor inspiration hos navne som Frank Sinatra, Jamie Collum, Harry Connick Jr. m.fl. Udover at være en fremragende sanger er Emil Otto lovende som komponist.

Både hans evner som sanger og som komponist, vil man kunne høre en række prøver på, når der hen over sommeren 2022 bliver udgivet en række singler. Det hele munder ud i udgivelsen af Emil Ottos debutalbum d. 2. september 2022. Det bliver et stærkt album med en række sange, hvoraf de fleste er fra Emil Ottos egen hånd. Numrene er arrangeret for stor blæsergruppe på 5 musikere. Man vil kunne opleve Emil Otto live med band samt 1-5 blæsere.

Mathias Heise Quadrillon

Mathias Heise er en af verdens førende mundharmonikaspillere. Han blev født i 1993 og begyndte at spille mundharmonika som syvårig.

I en alder af 20 vandt Mathias Heise 2013 Chromatic Harmonica World Championship, og i 2015 blev han kåret som ’Årets Nye Jazzstjerne’ i Danmark. Samme år blev hans band Mathias Heise Quadrillion nomineret til 'Best New Jazz Act' ved Danish Music Awards.

Han har modtaget Det Danske Kronprinspars prestigefyldte Stardust Award og er blevet tildelt Ben Webster-prisen, som den yngste modtager nogensinde.

Indtil videre har Mathias Heise udgivet fire albums i eget navn alt. Hans fusionsgruppe Mathias Heise Quadrillion udgav deres tredje album Quadrillion i juni 2022. For Mathias Heise Quadrillion skriver Mathias Heise det meste af materialet og spiller mundharmonika og keyboards.