4. november 2019

Mød Tilde - fra folkeskolen i Tisvilde til kontor i København

I sidste uge havde Musik i Lejet besøg af Tilde de Flon fra Tisvildeleje. Hun var i erhvervspraktik fra 9. klasse, Sankt Helene Skole, og her fortæller hun om sin oplevelse som praktikant hos Musik i Lejet.

Hvorfor ville du gerne i praktik hos MiL?

"Jeg ville gerne i praktik hos Musik i Lejet, fordi jeg for det første har været der, siden jeg var 4 år gammel. Jeg kommer selv fra Tisvildeleje, og jeg elsker Musik i Lejet! Det er højdepunktet på sommeren hvert eneste år, og der skal bare ikke ligge rejser eller noget andet på det tidspunkt. Jeg synes også, at events og marketing er utrolig interessant, og det har jeg altid været nysgerrig på. Det er to gode ting slået sammen, så Musik i Lejet var et oplagt sted."

Hvad var dine forventninger til praktikopholdet?

"Jeg havde forventet, at jeg fik meget alene-tid, fordi der nok var mange ting, som jeg ikke kunne deltage i - vigtige møder osv. Men det var det stik modsatte. Jeg har haft noget at lave hele tiden, og der var ikke et eneste kedeligt øjeblik. Jeg har kunne række ud til folk, hvis det var det, jeg havde brug for."

Hvordan har din uge været som praktikant hos MiL?

"Min uge har været langt over mine forventninger. Jeg har lært så meget, jeg har grint så meget, og jeg er blevet taget så godt imod og følt mig meget tryg.

I løbet af ugen var min opgave at gøre Børn i Lejet mere attraktivt og finde på flere aktiviteter. Jeg kendte en smule til Børn i Lejet, og jeg ved, at min bror og andre lokale, yngre har deltaget i det. Så det var sjovt at forestille sig, at jeg skabte noget til dem. Jeg har løbende fået mange gode råd og fif til, hvordan jeg skulle gribe arbejdet an, og jeg har lært, hvordan man kommunikerer tingene ud på sine medier. Det var lige det, som jeg godt kan lide at lave."

Er der noget særligt fra dit praktikophold, som du tager med videre?

"Hvordan man bygger en begivenhed op på. At der ligger så meget arbejde bag et tredages projekt. Det er helt vildt. Også at man skal være åben for at møde nye mennesker. Efter jeg har fået den her erfaring, vil jeg også sindssygt gerne arbejde videre som frivillig hos Musik i Lejet."