28. august 2019

Tilbageblik på Musik i Lejets frivilliggalla

I fredags hyldede vi Musik i Lejets frivillige til et brag af en gallafest, som både bød på glædelige gensyn med alle de frivillige, prisoverrækkelser og særlige musikalske indslag.

Foto: Eva-Theresa Jermiin Anker

Gallafesten startede med et festmåltid for Musik i Lejets helårsfrivillige. Den rutinerede rapper, Pede B, kickstartede underholdningen med spydige freestyle rim. Herefter satte Christian Degn gang i festsalen og fik os i kamphumør med ‘Fiskerbarens Guilty Pleasures’ musikquiz. Pludselig startede et guitarspil i det fjerne, og aftenens store overraskelse blev afsløret: Christian Brøns.

Herefter var det tid til prisoverrækkelser. Første kategori var ‘Årets Bar’, hvor Fiskerbaren for andet år i træk løb med sejren. De fik 47,5% af alle stemmerne fra årets gæste-evaluering vedr. gæsternes favorit barer. Aftenens anden kategori var ‘Årets Frivilligindsats’, som i år gik til Strømholdet blandt andet pga. deres spektakulære indsats med at skifte generatoren til Strandscenen og dermed sikre, at alle kunne nyde Nik & Jay koncerten uden afbrydelser. Godt klaret!

Til den sidste overrækkelse, Årets SMiL- PRIS, var fire frivillige nomineret af andre frivillige for at have gjort et særligt indtryk ved deres arbejde på Musik i Lejet 2019. De nominerede var Stephan Elholm fra Team Renhold, Familien Gyhrs fra frivilligkøkkenet, Rasmus Malling fra camping og Sofus Nielsen på produktionen. Efter en afstemning om aftenen kunne vi kåre Sofus Nielsen til vinderen, der med sit store overskud og hjælpsomme væsen fik flertallet af aftenens stemmer. Stort tillykke!

Aftenen fortsatte i musikkens tegn med det unge talent Nicklas Sahl, der fortryllede salen med sin smukke vokal, hvorefter vores gode venner fra bandet Reliks gav en energisk optræden og imponerede med deres alternative poplyd. Den danske DJ-legende Emil Lange fik dansegulvet til at gynge i ægte MiL-manér, og DJ Sebastian Skjødt lod festen fortsætte resten af natten med de bedste dansehits.

Tusind tak til alle Musik i Lejets frivillige for en fantastisk aften og ikke mindst, en mindeværdig festival. Vi ses forhåbentlig igen til næste år!

#udenfrivilligeingenfestival