Tak for i år

3 dages fest og dans, 10.000 glade gæster, 1.500 seje frivillige, 42 fantastiske koncerter, 72 timers blå himmel, og 33.000 liter økologisk øl – Musik i Lejet 2016 kan vidst konkluderes en kæmpe succes.


Bodegaen har danset, Fiskerbaren festet, Skovteltet hoppede af vilde toner og med bagtæppet nede på Skovscenen og solnedgangen som tilskuer, har strandkoncerterne været flottere end nogensinde før. Vi er derfor blæst bagover. Over hvor mange der kan mødes til tre dage med intet andet end godt humør, vanvittig stemning og til vores store held et fantastisk vejr, der forvandlede Tisvildeje til en lun Costa del Sol. Over hvor mange glade ansigter vi møder på vores vej. Over hvor seje frivillige vi har. Over hvor fantastisk en by, vi bor i. I gør det meget nemt at være værter for den her fest.


Tak tak tak til vores frivillige – der er virkelig ingen festival uden jer

Her lidt over en uge efter musikken er ebbet ud, er stranden igen tom og parkeringspladsen ligner sig selv igen. Det er overvældende, hvor seje frivillige vi har. Vores motto er: Uden frivillig, ingen festival – og det har I endnu engang cementeret flottere, end vi kunne drømme om. Dette er på trods af, at vi har haft flere udeblivelser end nogensinde før. I har virkelig knoklet igennem, og vi er så hamrende taknemmelige.


Tak til vores støtter

Vi bliver også nødt til at give et stort tak til vores utrolig stærke støtter! Først og fremmest vores 6 Musik i Lejet-støtter, 10 officielle leverandører og de vigtige partnere – Royal Beer, Havana Club, Mini og JBL. Men den største applaus skal næsten lyde til vores fantastiske samarbejde med lokalområdet. Intet mindre end 19 Lokale Helte har bidraget til at gøre hele Tisvilde til én stor familie. 


Nu er der kun tilbage at sige, at nedtællingen er gået i gang til 2017, for hold nu op, hvor vi glæder os!


Skrevet d. 01/08-2016