31. december 2019

Tak for i år!

Snart hopper vi ind i et nyt årti fyldt med nye oplevelser. I den anledning kigger vi tilbage på året, der gik, med Musik i Lejet 2019.

REKORDHØJT OVERSKUD

I år kunne vi støtte 25 lokale foreninger med et rekordhøjt overskud på 532.199 kr. Blandt andet gik 100.000 kr. til Nordkystens Livredningstjeneste. Beløbet støttede indkøbet af en strandrenser, der holder strandene rene for affald på hele kyststrækningen.

SOMMERENS FESTIVAL

Fra d. 18. - 20. juli var den store parkeringsplads i Tisvildeleje omdannet til en festivalplads med store oplevelser for både store og små. Børn i Lejet havde besøg af den populære Ramasjang-stjerne Motor Mille, og Nik & Jay samlede hele Musik i Lejet til fest foran Strandscenen. Pladsen var udsmykket med kunstinstallationer og værker skabt af mere end 30 kunstnere, og som noget nyt i år inviterede vi blandt andet til grin i Økohaven med Komik i Lejet.

UDEN FRIVILLIGE - INGEN FESTIVAL

... Men ingen Musik i Lejet 2019 uden vores 2.000 frivillige, der serverer, bygger, planlægger, rydder op, fotograferer, koordinerer og meget meget mere. Tak, fordi I hvert år er med til at gøre Musik i Lejet særlig.

VI SES PÅ MUSIK I LEJET 2020

Igen i år oplevede vi en enorm interesse for festivalen, da vi skød billetsalget i gang d. 1. december. Udsolgt på rekordtid. Vi glæder os derfor til at åbne op for frivilligansøgningen d. 17. februar og ikke mindst at offentliggøre de første navne til Musik i Lejet 2020...

Godt nytår - vi ses på Sommerens Festival i Tisvildeleje, 16. - 17. - 18. juli 2020.