6. juli 2021

Sommersol inviterer alle på oplevelser i Tisvilde!

I forbindelse med Sommersol afholder Musik i Lejets samarbejdspartnere og frivillige et væld af oplevelser i Tisvilde - og DU er inviteret!

De bedste sommerminder bliver skabt med mennesker man holder af. Det kan være din mormor, der byder på sommertærte i haven eller din far, der spiller strandtennis med dig på stranden. Måske har din gode ven og du fundet den bedste lund i skoven at holde skovtur i. Naboen kan have delt ud af gode tips til grillen, eller kæresten kommet hjem med blomster.

“Sommerminderne fra Tisvilde står knivskarpt i mine tanker. Jeg ser børn, der leger på stranden, unge, der mødes i Hovedgaden, og voksne, der nyder et glas vin og en god middag. Jeg hører grin, dufter hybenroserne og mærker saltvandet” - helårsfrivillig hos Musik i Lejet.

Der er mange små gode stunder, som vi skaber sammen i løbet af en sommer. Nogle sker bare, og andre har vi planlagt, så forventningens glæde kan opstå. Vi ønsker, at Sommersol skaber magiske minder for store og små. Derfor håber vi, at du vil deltage i en af Sommersols mange oplevelser. Der er lidt til enhver smag, så du kan forhåbentligt finde mindst én oplevelse, du har lyst til at deltage i.

ALLE kan deltage i oplevelserne ved tilmelding. Det kræver derfor ikke billet til Sommersols koncertdage for at kunne deltage.

Sommersols sideprogram er en blanding af forskellige oplevelser. Der vil være børnevenlige, naturlige, kulturelle, gastronomiske og sportslige oplevelser samt mange mange flere. Gå på opdagelse i oplevelserne under PROGRAM og læs mere om tilmelding på hver enkelt oplevelse.

Der vil løbende blive tilføjet flere oplevelser her på hjemmesiden.

Vær opmærksom på, at nogle oplevelser kræver en deltagerbetaling, mens andre er helt gratis.

Glæd dig til:

SVAMPEJAGT x BYVANDRING x CYKELTUR x YOGA x PENSLER & POSTKORT x KAJAK x STRANDRENSNING x VINSMAGNING x MIKKELLER RUNNING CLUB x STJERNEKIGGERI - WIETH-KNUDSEN OBSERVATORIET x GÅTUR & MINDFULNESS x ANSIGTSMALING x SKATTEJAGT x MAL EN T-SHIRT + MANGE MANGE FLERE