17. juni 2022

Sommerfrokosten: Årets kulinariske festivaloplevelse

Rabarbergaarden og Musik i Lejet præsenterer årets sommerfrokost

Rabarbergaarden vender tilbage til Musik i Lejet for at servere festivalgourmet for årets MiL-gæster. Menuen er baseret på lokale råvarer og samme høje kvalitet og velsmag, som vi kender Rabarbergaarden for.

Hvide duge, høje glas og treretters menu. Sommerfrokosten er en unik mulighed for at nyde lidt ekstra festivalluksus, så snyd ikke dig selv for en kulinarisk oplevelse i selskab med dit festivalslæng eller udnyt chancen for at lære andre MiL-gæster at kende.

Rabarbergaarden disker op med en menu af økologiske råvarer, og gæster kan blandt andet glæde sig til nyhøstede, sprøde radiser i forretten, nye kartofler i hovedretten og perfekt sødsyrlige rabarber i desserten.

Frokosten afholdes lørdag d. 23. juli kl. 12 - 14. Det foregår i Herligheden, Musik i Lejets lokale ‘forsamlingshus’ på festivalpladsen.

Gæster skal gå til billetkontoret ved indgangen og få et armbånd til Sommerfrokosten.

Der er stadig få billetter tilbage, så læs mere her

Menuen

Snacks

Sprødt ølandsbrød med Rabarbergaardens coppa & urtemayo

Sprødt rugbrød med frisk gedeost fra Tothaven & blomst

Forret

Sommersalat på røget øko-yoghurt fra Trangård i Laugø og radiser fra Rabarbergaarden, sprøde salater fra marken serveret på gårdens rugbrød

Hovedret

Sommerfrikassé på øko-okse fra Græsted, dild nye ærter, friskhøstet grønsager fra Rabarbergaardens mark serveret med nye kartofler Nybagt surdejsbrød & urtesmør

Dessert

Økologisk rødgrød lavet på økologiske bær fra gårdene i vores netværk, sød rugknas på ‘gammelt’ brød, serveret med fuldfed øko-gårdmælk, morgenfrue & kornblomst

Til Sommermenuen serveres en velkomstdrink, lokale naturvine fra Garbolund vingård i Anisse, lokal mikrobryg-øl fra Det Våde Får og lokale brændevine fra Schumachers Brændevin.

Rabarbergården – i balance med jorden og naturen omkring os

Louise og Thomas Køster driver til dagligt det autentiske landbrug sammen med deres hold af dygtige og dedikerede medarbejdere. Rabarbergaarden huser desuden en restaurant, landhandel, planteskole, skolehaver, formidling, selskaber, events og forskellige aktiviteter.

Mantraet på Rabarbergaarden er, at alle råvarer skal produceres i balance med jorden og naturen omkring os, og det skal gøres uden at overforbruge af klodens ressourcer. Gårdens team værner om den planet, vi lever på, hvilket også kommer til udtryk i deres no-waste-system, hvor samtlige dele af gårdens ressourcer bruges til yderlige drift og produktion. F.eks. bliver restplanter benyttet til dyrefoder, og kaffegrums fra deres espressomaskine bruges til jordforbedring.

Læs mere om Rabarbergaarden her eller på deres Instagram og Facebook.