18. september 2020

Radio Lejet: Mysteriet om Tæppehandleren - del 3

Sandhedens time er kommet om Tisvilde Ægte Tæpper. ER der overhovedet handel med tæpper i butikken? Er de i så fald ægte og hvor kommer de fra? Mysteriet bliver løst i dette sidste afsnit af den gysende krimi-noir fra Av, Min Guldtand ...Eller gør det?

Foto: Hjalte Gregersen

Av, Min Guldtand er Tisvildelejes egen avl. I deres Radio Lejet-program af samme navn talte de tre gutter, Thurs1, Slagterhunden & Simon Holeinone, om alt det, de gamle ikke forstår. Nye personligheder kom på besøg i studiet hver dag, og her var humøret højt, holdningerne stramme og musikken sprød.

Radio Lejet - et alternativ til Musik i Lejet 2020 - sendte live fra Birkepladsen hele uge 29, lokalt på FM 99,0 og online på Musik i Lejets hjemmeside og app. Læs mere om radioprogrammerne her.

Good Boys Agency var med i Radio Lejets maskinrum med programplanlægning, organisering, teknik og markedsføring samt F&B, produktion og den ledende organisering af frivillige. Vi tilrettelægger og producerer Radio Lejets højdepunkter og podcast i samarbejde med værterne og Musik i Lejet.

Lydklip: Av, min guldtand & Anders Birk Rustrup