5. juli 2023

RADIO LEJET GENOPSTÅR!

100,8 FM. Det er her, du finder sommerens radio fra Tisvide.

I 2020 blev Radio Lejet skabt, som en erstatning til Musik i Lejet, og det blev til en skøn blanding af lokalradio og festival-indhold, som sommerglade mennesker i Tisvilde og omegn kunne tune ind på over radiokanalens FM-signal. I løbet af én uge kunne lytterne opleve anderledes lokalnyheder, historier, holdninger og festivalradio.

Nu genopstår Radio Lejet på signalet 100.8 FM, og Radiostudiet på hjul lægger til ved Strandkiosken, hvorfra der sendes radio fra mandag til lørdag i uge 29.

Radio Lejet kan følges helt tæt, hvor forbipasserende kan stoppe op, slå sig ned og lytte med fra sidelinjen.

Det store spørgsmål

Mikael Bertelsen var den helt store drivkraft bag Radio Lejet i 2020. I år har den erfarne radio- og tv-vært velsignet Radio Lejet, men han har valgt at holde rigtig ferie. I stedet har holdet bag radioen gravet dybt for at opfinde temaer og hyre nye værter, der kan bære arven videre.

“Radio Lejet 2023 er stadig lokalradio med udgangspunkt i Musik i Lejet. Vi vil gerne eksperimentere og lave nye formater som eksempelvis "De Tre Sultne Piger i Tisvilde", hvor vi sætter de to prominente madbloggere sammen med Tisvilde-legenden Martin Kongstad, for at genopdage Tisvildes kulinariske oplevelser. Eller når vi sender Elbæk og Larsson ud og flippe lokale strandvejsvillaer i "Merværdi i Lejet". Og nåh ja, så er det også i år, at du kan høre Danmarks længste vejrprogram. Halvanden time om dagen har vi afsat til at undersøge det emne, der optager sommerferie-ramte danskere allermest,” fortæller Rasmus Damsholdt, der er programansvarlig for Radio Lejet, og fortsætter:

“Jeg vil gerne love, at det nok skal blive utroligt underholdende og udført ligeså håndholdt og afslappet som en varm sommerdag, men med en sportsmands vilje til ikke at gå ned på teknikken. Vi glæder os!"

Glæd dig til at lytte med på 100.8 FM eller online via Musik i Lejets app eller her.

Og hold øje med Musik i Lejets hjemmeside og sociale medier, hvor vi over de følgende dage afslører flere programmer, værter og en fuld sendeplan.