5. december 2023

Pas på billethajerne: Sådan køber du din billet på en sikker måde!

Billethajerne er på spil igen! Læs vores anbefalinger til, hvordan du sikkert køber og videresælger billetter, så du er rustet til at undgå billetsnyd.

Hvert år oplever vi, at flere billetkøbere bliver snydt, når de køber festivalbilletter til Musik i Lejet. Det sker typisk i ukontrollerede fora såsom i Facebook-grupper og på DBA. Derfor opfordrer vi alle interesserede billetkøbere til kun at benytte officielle kanaler til køb og videresalg af billetter. På den måde undgår vi kontakt med billetsnyderne!

Husk! Det er ulovligt at udbyde eller videresælge billetter til et højere beløb, end billetterne oprindelig er købt for. Du snyder kun dig selv og støtter billethajerne, hvis du vælger at købe en billet til overpris.

Søger du en billet til Musik i Lejet 2024?

Søger du en festivalbillet, skal du være opmærksom på, at festivalbilletterne først bliver leveret per mail tidligst 7 dage før, Musik i Lejet 2024 løber af stablen. Det betyder, at der på nuværende tidspunkt er ingen gyldige festivalbilletter i omløb. Det er derfor ekstra vigtigt, at du sikrer dig, at den billet, du er interesseret i at købe, bliver overdraget til dig gennem United Tickets. Når billetten bliver overdraget til dig, kan du være sikker på, at det er din mail, der modtager den gyldige festivalbillet inden sommerens festival.

Ønsker du at købe eller videresælge en festivalbillet, kan United Tickets hjælpe med gensalg af billetter mellem private. Det er sælger, som skal tage kontakt til United Tickets, der så kan hjælpe med at håndtere både refundering til sælger og salg til den nye billetkøber. Du kan læse vores guide nedenunder!

Køber du derimod en festivalbillet uden om vores officielle billetudbyder, er du meget dårligt stillet, hvis du bliver snydt, og hverken Musik i Lejet eller United Tickets kan garantere billettens gyldighed.

Sådan sælger du din billet til Musik i Lejet – på sikker vis!

  • Hvis du har en køber til din Musik i Lejet billet, skal du henvende dig til United Tickets via formularen her.
  • Herefter vil United Tickets håndtere både refundering til dig og salg til den nye billetkøber.
  • Billetkøberen vil få tilsendt et købslink og har 5 dage til at gennemføre købet.
  • Hvis købet ikke gennemføres, sælger United Tickets billetten til Musik i Lejets venteliste.
  • Voila! Videresalget er sket på sikker vis – uden om billethajerne!

Venteliste

Fik du ikke fat i en billet, anbefaler vi, at du skriver dig op på vores venteliste lige her.

Frivillig-billetter

Du kan melde dig som frivillig på Musik i Lejet, når frivilligregistreringen åbner d. 1. februar 2024 og på den måde sikre dig en billet.

Vi glæder os til at feste med jer i strandkanten til næste sommer!

Sommerens festival i Tisvildeleje, 18.-19.-20. juli 2024