3. december 2016

Partout-billetter revet væk

Den sidste partoutbillet røg for et par minutter siden. Musik i Lejet skød torsdag formiddag billetsalget i gang, og det er i festivalens ni år lange historie aldrig gået så stærkt før. På to dage har festivalen solgt omkring 6.500 partoutbilletter, der giver adgang til alle tre dage på festivalen i Tisvildeleje.

Den sidste partout-billet røg for et par minutter siden. Musik i Lejet skød torsdag formiddag billetsalget i gang, og det er i festivalens ni år lange historie aldrig gået så stærkt før. På to dage har festivalen solgt omkring 6.500 partout-billetter, der giver adgang til alle tre dage på festivalen i Tisvildeleje.

Nåede du det ikke?
I løbet af december sættes et begrænset antal partout-billetter til salg i vores campingpakker. Pakkerne indeholder to partoutbilletter samt en overnatningsmulighed – enten en plads på MiL-camping eller et tent house. Hold øje med vores facebook-side for information om, hvornår campingpakkerne sættes i salg.

Endagsbilletter og billetter til de yngste er stadig i salg
Selvom partout-billetten er udsolgt, er der stadig andre muligheder for at komme til festival i Tisvildeleje til sommer. Der er stadig endagsbilletter til alle tre festivaldage, ligesom at billetterne til de yngste og de lidt ældre stadig er i salg. Børn under 12 år er som altid gratis. 

På Musik i Lejets hjemmeside finder du informationer om alle billettyperne.

Tak for opbakningen
Vi er hos Musik i Lejet helt overvældede over hvor stor efterspørgsel, der har været de seneste dage. Fra kontoret sender vi en stor tak til alle vores dejlige festivalgæster. Vi glæder os til at se jer til sommer.

De bedste hilsner,
Holdet bag Musik i Lejet