21. juli 2022

Overblik: Torsdag i Lejet

Armbånd eller ikke armbånd. Ligemeget hvad, så summer Tisvilde i dag.

Kl. 14 åbner Musik i Lejet dørene til en plads, hvor seje frivillige har hamret og malet og pyntet og glædet sig. Og nu kan festivalgæster glæde sig til stor musik, gastronomi og udsigten til at skabe sommerminder for livet.

Katinka åbner Strandscenen

Kom og dans med, når danske Katina sender musikalske og finurlige luftballoner 2000 m op mod sommerhimlen og åbner Strandscenen klokken 17.00. Årets første koncert på Musik i Lejet er i den grad i trygge hænder.

Tid: 17.00 Sted: Strandscenen

Av, Min Guldtand præsenterer nye musiktalenter

Det er de nyeste og sprødeste skud på stammen, der indtager Fiskerbaren, når Av, Min Guldtand hver dag kl. 18.15 præsenterer talenter fra den danske musikscene.

Første artist er århusianske Hunnid22, der med garanti vil blæse baren omkuld med en god omgang hård, engelsksproget hiphop.

Tid: 18.30 Sted: Fiskerbaren

Bærjazz på Gundekildegaard

Kom og oplev jazzvokalisten Kira Martini, som er en af de stærke kræfter på den danske jazz-scene, i et skønt gårdmiljø med højt til loftet og med en fantastisk udsigt. Sammen med musikere såsom pianisten Mads Søndergaard, bassisten Joel Illerhag og trommeslageren Morten Ærø skaber Kira Martini en helstøbt musikoplevelse.

Tid: 19:30 Sted: Gundekildegaard, Rågelejevej 46, 3210 Vejby Pris: 200 kroner

Billetter kan købes via Billetto, og der kan bestilles en bærpicnic, som kan nydes forud for koncerten.