19. juli 2022

Overblik: Tirsdag i Lejet

Godmorgen og velkommen til en ny dag i uge 29 i Tisvildeleje. Imens der tælles ned til sommerens festival i Tisvildeleje, er der masser af spændende ting, du kan få dagen til at gå med.

Økologi og hyggelig atmosfære på Rabarbergaarden

Skyd dagen i gang med en lækker og økologisk morgenmad på det hyggelige landbrug Rabarbergaarden.

Fra tirsdag til og med søndag byder den holistiske og økologiske restaurant på sommermorgenmad og frokost, så du kan blive glad og mæt til en dag i Lejet. Du skal bare huske at booke bord, inden du kommer.

Tid: 8:30-10:30 Sted: Holløse Gade 21, 3210 Vejby.

Book bord på her

Gør et loppekup i Frugthaven

Gå på opdagelse i antikke lamper, porcelæn og andet loppeguld. Smut forbi det årlige loppemarked i Tisvilde, hvor lokale sælger ud af deres fine sager.

Tid: 10.00-14.00 Sted: Kirsebærvænget, 3210 Vejby

Træn dine lattermuskler til Kanonhalløj

Trænger du til et godt grin, eller vil du bare gerne træne dine lattermuskler? Så hop en tur forbi Pakhuset ved Tisvildeleje Station, hvor stand-upper Nikolaj Jartved kigger forbi med jokes og højt humør.

Nikolaj Jartved slog for alvor sit navn fast under DM i stand-up, hvor han særligt blev kendt for at gøre grin med sit handicap på en måde, hvor publikum (også) griner af sig selv og sine egne fordomme.

Tid: 20:00 Sted: Tisvildeleje Station

Livereading på “Murderball”

Efter du har trukket på smilebåndet til stand-up, kan du komme med en tur i maskinrummet på en dansk serieproduktion, når Kanonhalløj inviterer til livereading på “Murderball”. Murderball er en livsbekræftende komedie in spe, der handler om at overleve en ulykke og vinde livsglæden tilbage i kørestolsrugby-klubben.

Tid: 21.00 Sted: Pakhuset, Tisvildeleje Station