18. juli 2022

Overblik: Mandag i Lejet

Så er det ud af fjerene - det er sommer, det er sol og det er endelig mandag i uge 29!

Inden du får set dig om, er sommerens festival i Tisvilde her. Indtil da har vi fundet nogle gode bud på, hvad din mandag i Tisvilde kan gå med.

Morgenyoga på græsplænen ved Pension Kildegaard

Er du en af de morgenfriske, som har lyst til at lade kroppen op til et brag af en fest senere på ugen, er der udendørs drop-in yoga på det skønne Pension Kildegaards græsplæne. Det koster 100 kr. at deltage, og du skal medbringe din egen yogamåtte.

Tid: 09.00-10.15 Sted: Kildegårdsvej 5, 3220 Tisvildeleje

Strandscenen rejser sig

Normalt kan du kigge mod stranden for at opleve den smukke natur, men i dag kan du samtidig være vidne til en imponerende arbejdsindsats, når Musik i Lejets ikoniske Strandscene bliver rejst.

Bilfri hovedgade

Fra i dag er Hovedgaden omdannet til gågade fra Hovedgaden 55 og hele vejen ned til festivalpladsen ved stranden, så nu er der frit spil for spadsereture og cykler.

Der etableres en vendeplads ved Købmanden for bilister. Ærindekørsel er fortsat tilladt både før, under og efter festivalen.

Kulturkollektivet Kanonhalløj afholder gratis koncerter

Kan du ikke vente på, at det bliver torsdag og musikken spiller, så er der heldigvis sørget for opvarmning.

Kulturkollektivet Kanonhalløj arrangerer gratis koncerter ved det gamle pakhus ved Tisvildeleje Station hele ugen. I aften er der to!

Kom forbi og oplev den internationalt anerkendte Synth Pop-duoen Lust For Youth, der består af Hannes Norrvide og Malthe Fischer.

Efterfølgende indtager rapper, sanger og producer Lille Fucker scenen ved Pakhuset. Han udgav for få dage siden albummet “Narnia”, der bygger bro mellem hans tidlige soundcloud-lyd og en nyere og mere eksperimenterende take på rap anno 2022.

Tid: 20.00 Sted: Det gamle pakhus v. Tisvildeleje Station