23. juli 2022

Overblik: Lørdag i Lejet

Tiden flyver, når man har det sjovt, og nu er det allerede lørdag. Det er nu, festivalen skal nydes, for lige omlidt lukker Fiskerbaren og festivalgæster synger Hey Jude på deres vej mod Grisen og hverdagen.

Her er et overblik over de ting, du bør tage dig tid til i slutspurten uge 29 og sommerens festival i Tisvildeleje.

Loppemarked på Birkepladsen

Du skal stå tidligt op, hvis du skal nå at have fingrene i guldet. Tisvilde Loppemarked er et vaskeægte marked, hvor du finder genbrugsvarer, husflid og antikviteter. Loppemarkedet på Birkepladsen er populært, men gentages heldigvis hver lørdag hele sommeren.

Psst! Du kan også få fingrene i en kop varm kaffe hos kaffevognen og sprøde popcorn til at stille den lille sult.

Volley i Lejet

På stranden foran festivalpladsen afvikles Rudolph Cares Volley-turnering, hvor 16 hold dyster om æren og lækre og meget velduftende præmier.

Holdene er på plads, men der er stadig plads til heppekor og klapsalver. Musik i Lejet garanterer action, når holdene smider sig svedige efter bolden og den sidste smash.

Tid: Kl. 11-16 Sted: Stranden

Djævleløbet

Hvis du har gode ben, kan du stadig nå at være med i det 5 km. lange ikoniske motionsløb gennem Tisvildes Djævlebakker og langs stranden. Der er flotte præmier og diplomer på højkant til de første, der kommer i mål.

Er det mere armene, der er i topform, kan du i stedet stille op på ruten eller ved mållinjen og klappe de løbende det sidste stykke vej.

Tid: 14:00-16:00 Sted: Stranden

Børn i Lejet

Kom forbi Musik i Lejets Bodega-telt, hvor Kira Martini og hendes swingende jazz-krokodiller spiller op til dans, og vi spiller bandeordsbanko med Sallys far aka. Thomas Bunstrøm.

MiL-maskotterne, Kaptajn Krudt & Sømand Sif kigger også forbi - her bliver der mulighed for at male sin egen Musik i Lejet-t-shirt.

Arrangementet er gratis for børn under 12 år, som er sammen med en voksen, der har gyldigt festivalsarmbånd.

Program: Kl. 14:00 - 15:00 Mal en t-shirt Kl. 15:00 - 16:00 Bandeords-banko Kl. 16:00 - 17:00 Martini’s børnesange

Tid: 14:00-17:00 Sted: Bodega-teltet

Få et godt grin til komik i Lejet

Kom og få rørt lattermusklerne, når Musik i Lejet igen i år præsenterer Komik i Lejet. Her kan du både opleve velkendte og rutinerede komikere samt nye talenter, der nok skal få publikum til at trække på smilebåndet.

Glæd dig til at grine af og med; Morten Wichmann, Anders Fjelsted, Simon Væver, Troels Messmann og Clara Schøn.

Tid: 15:00-17:00 Sted: Strandterassen

Av, min Guldtand i Fiskerbaren

Det bliver varmt i Fiskerbaren denne lørdag, når The Jerryz indtager scenen. Med inspiration fra 60’ernes rock, 70’ernes disco, 80’ernes pop og nutidens hiphop, inviteres publikum til Fisker-disko.

Tid: 18.15 Sted: Fiskerbaren