19. juni 2018

Nyt børne- og familieprogram til Musik i Lejet

Musik i Lejet præsenterer Børn i Lejet med et program, der byder på optræden fra Onkel Reje og Musikmuseet med Kalles World Tour, kreative workshops og lege på stranden. Børn i Lejet er for hele familien og sørger for aktiviteter både den 20. og 21. juli fra kl. 11 - 17.

Familiekoncert med Onkel Reje

Børn i Lejet har glæden af at præsentere den helt store børnefavorit fra DR Ramasjang, Onkel Reje, der med sin rødmossede, piberygende karakter, går lige ind hos de børn, der er med på den værste. Børnene vil elske at komme tæt på deres løjerlige antihelt til fredagens familiekoncert, mens forældre og bedsteforældre kan smile af Onkel Rejes syrede rim og røverhistorier, der både er platte, politisk ukorrekte – og slet ikke til at stå for.

Aktiviteter for hele familien

Lørdag sætter Musikmuseet og Kalle fra Ramasjang gang i festen med konceptet ’Byg dit eget instrument’, der vil være efterfulgt af en fælleskoncert med Kalles World Tour på Skovscenen. Derudover kan man møde Musik i Lejets nye, sjove og skæve maskotter, Kaptajn Krudt og Sømand Sif, der inviterer til familiedisko på Skovscenen og afholder sandslotsudstilling og skattejagt på stranden. De sidstnævnte to aktiviteter henvender sig også til dem uden billet og er gratis – men vær opmærksom på begrænsede pladser.

Begge dage kan festivalgæsterne deltage i diverse workshops, hvor man kan lave mad af insekter, få malet ansigtet og designe sin helt egen festival t-shirt. Yderligere vil der gennem hele festivalen være mulighed for at spille spil, tegne og lege på naturlegepladsen eller på stranden med skovle og spande.

Børn under 12 år kommer gratis ind på festivalen, og mens alle andre billetkategorier er udsolgt, er der stadig 65+ billetter til salg. Så her er den oplagte mulighed for at invitere bedsteforældrene med til familieaktiviteter på Musik i Lejet.

Deltag i Facebook begivenheden og følg med i programnyheder her.