17. maj 2018

Nye navne på plakaten

9 nye navne er sat på plakaten: When Saints Go Machine x Bikstok x Iceage x Jada x M.I.L.K. x Brynjolfur (FO) x Barselona x Zapp Zapp x Aksglæde

I dag tilføjer vi en musikalsk blanding af spirende talenter fra den danske scene og anmelderroste bands. Et lineup, der byder på dansable beats, kreative lyriske udspil og gedigent musikalsk håndværk.

Spirende talenter på programmet

Den danske scene rører på sig med nye talenter, der tager publikum og anmelderne med storm. Her er der især tale om Barselona, Aksglæde, Jada og M.I.L.K., der i dag er tilføjet musikprogrammet. De leverer alle en særegen lyd med lyrisk kreativitet og indvier publikum er i deres univers af pop, R&B og elektronisk funk.

Toneangivende musik og anmelderroste bands

EP-aktuelle When Saints Go Machine bringer deres nyeste udspil af elektroniske toner til Lejet, og prisvindende Brynjolfur (FO) indtager scenen i en mørk psykedelisk disko-optræden. Når man tænker danske lyrik ekvilibrister, er der ingen vej uden om Bikstok, og til sommer leverer de festen med høj dancehall energi. Det skelsættende band, Iceage, har med deres nutidige punkrock og dragende liveoptrædener opnået stor international succes, og til sommer giver de en fandenivoldsk optræden. Zapp Zapp er klar til at hive de helt store hits frem fra skuffen og på ny fylde dansegulvet i en funky og soulfuld stil.

Læs mere om artisterne her.