16. januar 2023

Ny pressechef til Musik i Lejet

Jesper Gisli er fra i dag pressechef for Musik i Lejet, og vil i særlig grad varetage Musik i Lejets pressearbejde og kommunikation. Jesper vil lave høje knæløftninger, så Musik i Lejet altid er først med de gode historier om fællesskaber, Musik i Lejets aktive og uundværlige rolle, som et af Gribskov Kommunes kulturfyrtårne, og sørge for at vi altid er opdateret på de spændende oplevelser, der er i vente til sommerens festival i Tisvildeleje.

Jesper kender i forvejen Tisvilde, Musik i Lejet og Gribskov Kommune særdeles godt, da han fra 2015 til 2018 var chefredaktør på vores lokale avis Ugeposten. Siden da har Jesper haft sit eget lokalmedie NørebroLIV, og derefter chefredaktør for 10 lokalmedier og lokalaviser i hovedstaden. Senest har Jesper været Nyhedschef for Dansk Folkeparti på Christiansborg.

Jesper Gisli glæder sig til at komme i gang på sin gamle hjemmebane.

"Det er sjovt at 'komme hjem' til Gribskov og Tisvilde, hvor jeg havde en fantastisk tid som redaktør på Ugeposten. Og så tilmed som en del af Musik i Lejet, som for mig at se, er en af de allerstørste aktiver og positive reklamesøjler for Gribskov Kommune og Tisvilde.

Jeg glæder mig meget, og det bliver med garanti både sjovt og spændende. Et dejligt gensyn", siger Jesper Gisli, der kan kontaktes på 30404820 eller på mail [email protected]