3. juli 2023

Musikoverraskelse: “Toget, det kører” til Tisvilde, når “en stor mand” inden længe gæster Musik i Lejet

Musik i Lejet sætter det sidste punktum på musikprogrammet i dag, når strandfestivalen offentliggør: et ozonlag af energi, en kurder i København, en stor mand, nemlig Tobias Rahim, himself. Han spiller på sommerens festival lørdag den 22. juli.

Solen kaster lange skygger efter ham. Kvinderne kaster lange blikke efter ham. Tobias Rahim er som et magnetfelt, der tiltrækker opmærksomhed uanset, hvad han gør. Nu kører toget, som han synger i sin nye single, til Musik i Lejet, og det bliver festivalens sidste musik-booking for 2023. Andreas Grauengaard, programansvarlig for Musik i Lejet, fortæller:

“Vi er spændte på endelig at kunne annoncere et af nutidens største popikoner i Danmark. Rahim er prikken over i'et i vores nu helstøbte musikprogram, som kommer til at brage ud af højtalerne for Musik i Lejets festivalpublikum om kun få uger,” siger Andreas.

Bag om Rahim

Tobias Rahim er et navn, der efterhånden ikke behøver en introduktion. Rahim har serveret hit efter hit for popelskerne, og der er grundlæggende ikke en ungdomsfest i landet uden en stor mand. Rahim skriver fængende, moderne popmusik, der tør at tage fat i betændte, tabubelagte emner som køn, immigration og sex. Tobias Rahim har formået at forene politik, frustration og ungdommens usikkerheder i et både poetisk og bramfrit univers, som gør det umuligt at stå stille.

Se alle de artister, du kan glæde dig til at høre både torsdag, fredag og lørdag lige HER.