3. september 2019

Musik i Lejets bestyrelse står styrket med nye profiler fra det danske iværksætter- og erhvervsliv

Efter den ekstraordinære generalforsamling, afholdt den 26. august, er Simon Augustesen og Claus Bindslev enstemmigt valgt ind i Musik i Lejets bestyrelse. Begge profiler er kendt for deres lokale ophav, deres markante stillinger i det danske erhvervsliv, samt deres bankende hjerter for fællesskab, Tisvilde og store kulturoplevelser.

De to nyvalgte bestyrelsesmedlemmer er:

Claus Bindslev: Claus er stifter og direktør af Nextstep by Bindslev - en social entreprenør-virksomhed som har skabt en række resultater for og i samarbejde med andre.

Claus har stiftet og er valgt som Formand i 'Somali Fair Fishing' og 'Cannabis Denmark' begge internationale NGO organisationer. Claus er medlem af advisory board for Thise Mejeri. Claus har desuden suppleret sine bestyrelseskompetencer med kurser på CBS Executive Board Masterclass og Wharton business School.

I en årrække har Claus været frivillig på Musik i Lejet, og har blandt andet stået for infoboden i Hovedgaden under gågade-perioden.

Simon Augustesen: Simon har 10 års kommunikationserfaring fra store danske virksomheder som Coloplast, Lundbeck og A.P. Møller-Mærsk. Han er i dag kommunikationsdirektør i Scandinavian Tobacco Group. Simon Augustesen er 38 år og har en BA i Statskundskab fra Københavns Universitet og en MA i PR fra University of Bournemouth. Han bor på Vesterbro i København og har kun misset en enkelt Musik I Lejet siden festivalens start. Simon har hjulpet Musik i Lejet tidligere, blandt andet gennem samarbejde om kommunikation og Public Relations.

Peter Maarbjerg, Bestyrelsesformand for Musik i Lejet, glæder sig til det nye samarbejde:

"Vi arbejder konstant på at gøre Musik i Lejet bedre, og er i gang med et længere strategisk arbejde om at føre festivalen op på et endnu højere niveau. Bestyrelsen og festivalen får med Claus og Simon tilført nogle rigtigt dygtige folk, med præcis de kompetencer, vi har brug for til det videre arbejde. Simon og Claus er begge kendt for at kunne smøge ærmerne op og helt konkret tage fat, men også for deres overblik i det strategiske arbejde, som bestyrelsen står overfor.

Uden frivillige, ingen festival. Musik i Lejet er også sat i verden for at skabe de bedste rammer for alle de mange frivillige, der hvert år hjælper med at sætte Tisvildeleje på landkortet. Og med den nye bestyrelsessammensætning får vi de optimale vilkår for at skabe et positivt ståsted for det store fælleskab af mennesker, frivillige og gæster, der brænder for at opleve førsteklasses musik, gastronomi og kunst i Tisvildes vandkant."

Samtidig med glæden over den nye bestyrelse, er det også med stor taknemmelighed, at der tages afsked med de to afgåede bestyrelsesmedlemmer, Tine Sorgenfrei og Søren Spliid. Tine Sorgenfrei var en af iværksætterne, der for 11 år siden startede festivalen. Og siden har været helt utrættelig i udviklingen af Musik i Lejet til, hvor festivalen er i dag. Søren Spliid har de seneste år været primusmotor på Musik i Lejets forretningsorden. Begge glæder sig over at kunne give stafetten videre.

Bestyrelsen består af:

Formand: Peter Maarbjerg

Næstformand: Lars Thykier

Bestyrelsesmedlem: Søren Stakemann

Bestyrelsesmedlem: Simon Augustesen

Bestyrelsesmedlem: Claus Bindslev