1. december 2019

Musik i Lejet melder udsolgt på rekordtid

Kl. 10.00 i morges skød sommerfestivalen, Musik i Lejet, deres billetsalg i gang. Allerede kl. 10:38 meldte festivalen fuldstændig udsolgt på alle almindelige partoutbilletter, der gælder festivalens tre dage. På trods af, at Musik i Lejet endnu ikke har offentliggjort et eneste navn til musikprogrammet.

Det er ikke første år, at Musik i Lejet bliver overvældet over den store efterspørgsel. De sidste to år er festivalbilletterne blevet revet væk i løbet af få minutter efter billetsalgsstart. Opbakningen er mindst lige så stor til Musik i Lejets lokale billetsalg i Tisvildeleje, hvor alle fra lokalområdet havde mulighed for at købe partoutbilletter udenom online salget. Over 1.000 personer stod i kø ved salgsstedet - de første fra kl. 23 dagen før.

"Man bliver både glad, stolt og ydmyg over, at så mange allerede i december har planlagt en del af deres sommerferie sammen med os. Og det forpligter, så vi skal levere en meget fin festival," siger Peter Maarbjerg, bestyrelsesformand for Musik i Lejet.

Var man en af dem, der ikke nåede at købe en partoutbillet, kan man gøre følgende:

  1. Skriv dig på ventelisten via Ticketmasters hjemmeside.
  2. Vær med til at skabe Musik i Lejet 2020 og ansøge om at blive frivillig fra d. 17. februar. Som frivillig belønnes man blandt andet med et frivilligarmbånd for sin indsats, der gælder festivalens tre dage.
  3. Hvis en privatperson ønsker at sælge en billet til dig, kan du sikkert og nemt foretage købet gennem Ticketmasters Fan Guarantee. Det kan du læse meget mere om her. Du kan kun garantere billettens gyldighed ved at benytte deres overdragelsessystem.

Musik i Lejet opfordrer alle, der ikke fik en billet til næste års festival, til at være forsigtige, hvis de køber billetter gennem privatpersoner. Vælger man alligevel at købe en billet via en tredjepart - uden om Ticketmaster, bør man være særlig opmærksom på vedkommendes og billettens ægthed, og undgå at betale overpris.