27. marts 2019

Musik i Lejet udlodder 532.199 kr. til lokale foreninger i Gribskov Kommune

Musik i Lejet uddeler det største beløb i festivalens historie. I 2018 afholdt Musik i Lejet ikke bare en velafviklet festival, men kan også præsentere et rekordoverskud. Dette overskud skal nu uddeles til lokale foreninger i Gribskov Kommune.

Åbent for ansøgninger

På Musik i Lejets generalforsamling d. 26. marts blev årets regnskab godkendt, og Musik i Lejet kan dermed starte ansøgningsprocessen. Det er nu muligt at sende ansøgninger for at få del i festival-overskuddet.

Fra d.d. til onsdag d. 17. april kl. 17.00 kan foreninger beliggende i Gribskov Kommune ansøge til projekter, der er i overensstemmelse med Musik i Lejets vedtægter. Musik i Lejets vedtægter og uddelingsformål forlyder: ‘At yde økonomisk støtte til idrætsarbejde, børn og unge og kultur i Gribskov Kommune.'

“Vi er enormt stolte over at være nået til et sted, hvor vi kan skabe en af Danmarks mest populære festivaler og samtidig uddele et rekordstort overskud til lokale foreninger i Gribskov Kommune. Det er også vores måde at sige tak til hele lokalområdet på - at bidrage til aktiviteter og fællesskaber som fungerer hele året, ikke kun i uge 29. Det er en fantastisk udvikling, vi gerne vil klappe alle involverede på skulderen over,” udtaler Formand for Musik i Lejet, Peter Maarbjerg.

Brug ansøgningsskemaet og følg vejledningen HER.