3. maj 2017

Musik i Lejet uddeler 282.432kr. til Gribskov Kommunes foreninger

På årets generalforsamling d. 1. maj blev årets regnskab godkendt, og Musik i Lejet kan dermed åbne for ansøgninger til af få del årets overskudsdeling. Musik i Lejet uddeler igen i år et flot beløb til lokale foreninger i Gribskov Kommune. I år er beløbet 282.432kr. Det muligt for foreninger at ansøge. Men for at kunne komme i betragtning til uddelingsmidlerne skal projektansøgningen falde inden for Musik i Lejet uddelingsformål, som lyder:

På årets generalforsamling d. 1. maj blev årets regnskab godkendt, og Musik i Lejet kan dermed åbne for ansøgninger til af få del årets overskudsdeling.

Musik i Lejet uddeler igen i år et flot beløb til lokale foreninger i Gribskov Kommune. I år er beløbet 282.432kr. Det muligt for foreninger at ansøge. Men for at kunne komme i betragtning til uddelingsmidlerne skal projektansøgningen falde inden for Musik i Lejet uddelingsformål, som lyder:

At yde økonomisk støtte til idrætsarbejde for børn og unge og kultur i Gribskov Kommune

 Fra 2. maj til 18 maj, kan foreninger beliggende i Gribskov Kommune ansøge til projekter, der er i overensstemmelse med Musik i Lejets vedtægter, så man skal skynde sig lidt for at komme i betragtning. Til lejligheden har Musik i Lejet oprettet et ansøgningsskema, som skal udfyldes.

Der gives svar senest 1. juni 2017. Musik i Lejet foretager uddelingen løbende.

 ’Vi er utroligt stolte af at komme i mål med en vellykket festival, som endda giver et overskud til glæde og gavn for de lokale foreninger i Gribskov Kommune. Det er stort.’ Andreas Th. Grauengaard, Festivalleder

Link til ansøgningsskema: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeS4BIU40uFXaFNIh8cUOL_wCLUDspV098iq4uWIjbdmjJeaA/viewform?usp=sf_link