13. december 2023

Musik i Lejet tilføjer fem nye navne til plakaten!

Danmarks ukronede popdronning, en gulddreng i nye klæder og et benhårdt elektronisk boyband, er blot nogle af de artister, vi kan føje til sommerens musikprogram på Musik i Lejet.

Vi er glade for at offentliggøre yderligere fem navne til sommerens festival d. 18. 19. og 20. juli. Der er både erfarne artister hentet fra øverste hylde i den danske musikbranche og ambitiøse, upcoming artister til de fire scener på stranden.

Velkommen til Medina

Medina er med sin imponerende karriere blevet en af de definerende skikkelser i dansk popmusik i løbet af de sidste 15 år. Hun brød igennem i 2008 ved at forene klubbens dunkende bas med store følelser, og selvom det måske er noget, vi er vant til nu, var det dengang ret banebrydende. Med utallige hits og priser under bæltet er Medina i en liga for sig, og vi glæder os til at stå i strandkanten og skråle med.

Sangskrivere fra øverste hylde

Med en karriere præget af uforudsigelighed, selvironi og kreativitet, har Malte Ebert skabt et unikt musikunivers. Siden Gulddreng-dagene har Malte Ebert formået at vinde fans over med hans knivskarpe vokal og store evner som sangskriver. Det er ikke til at tage fejl af hans talent, som uden tvivl vil charmere festivalgæsterne til sommer.

Aarhusianske Tina Dickow har siden hendes debut i 2001 vist sig at være en af landets fineste sangerinder og sangskrivere. Hendes smukke klang og velkomponerede melodier er ikke til at tage fejl af. Med en imponerende track record, der tæller en Steppeulv for Årets Komponist, en Danish Music Award som Årets Sangskriver og GAFFA-Prisen som Årets Danske Sangerinde hele tre gange. Seneste skud på stammen er ‘Bitte små ryk’ fra 2022, som er Tina Dickows første album med egne sange på dansk.

Elektronisk med et twist

Bag Elsked gemmer sig de tre medlemmer af det selvudnævnte elektroniske boyband – Malthe, Felix og Jonas. Med deres spritnye debut EP ‘Piratradio’ fra 2023, leverer de en blanding af elektronisk og mainstream pop, der er som er født til klubberne. Debut-singlen ‘1000 hænder’ er en house-banger uden lige, og det bliver ikke svært at forestille sig festivalpladsen koge over, når Elsked indtager stranden til sommer.

Med Vetos elektroniske rockunivers er der lagt op til luftguitar og dans i sandet. Den danske kvintet har siden 2004 eksperimenteret med originale og kreative uptempo beats, der har udviklet musikgenren og indkasseret dem flere priser og anerkendelse. Allerede efter tre års aktiv karriere modtog Veto én af de mest eftertragtede priser på den danske musikscene – Årets Nye Danske Navn ved Danish Music Awards.

Se musikprogrammet her.

Sommerens festival i Tisvildeleje, 18.-19.-20. juli 2024