27. november 2018

Musik i Lejet søger foreningssamarbejder

Musik i Lejet søger foreninger, der har lyst til at hjælpe festivalen med at løfte en række vigtige kerneopgaver. Som forening bliver man en del af festivalens frivilligorganisation og tjener samtidig lidt penge til sin foreningskasse.

Hvert år indgår Musik i Lejet samarbejder med foreninger, der kan hjælpe til under festivalen. Foreningssamarbejdet er nemlig en vigtig del af det maskineri, der får festivalen til at køre. Musik i Lejet arbejder efter udtrykket uden frivillige, ingen festival, og er en festival bygget på et stærkt engagement fra 1.500 frivillige. Som forening bliver man en del af frivilligorganisationen og indgår ikke kun et samarbejde med Musik i Lejet, men også alle de frivillige, der er en del af festivalen.

Alle foreningsfrivillige belønnes med et frivilligarmbånd (gælder festivalens tre dage), økonomisk støtte til sin forening og diverse frivilliggoder (t-shirt, drikkedunk m.m.). Foreningsopgaverne på Musik i Lejet ligger primært under selve festivalen, d. 18. - 20. juli 2019.

Lyder det som noget for dig og din forening, kan I læse meget mere og ansøge om samarbejde her.