20. november 2017

Musik i Lejet sætter 500 festivalbilletter i salg lokalt

I år har Musik i Lejet sat et initiativ i værk, som skal være med til at sikre lokale en billet til festivalen: 500 billetter sættes til salg lokalt fra Brød & Vin.

I samarbejde med Tisvildelejes bagerbutik Brød & Vin har Musik i Lejet valgt at sælge 500 partout-billetter lokalt. Og ejerne af Brød & Vin: Borgmesterkandidat: Anders Gerner Frost og Simon Levin Svendsen, giver endda en lille juleoverraskelse med til alle billetkøbere.

”Når man køber en billet hos Brød & Vin, så giver Brød & Vin en smørbagt croissant og en varm kop kaffe. Vi synes det er en rigtig god idé at være med til at sørge for at lokale kan få en billet til sommerens festival. Det kan vi kun bakke op omkring.” siger Anders Gerner.

Billetsalget i Brød & Vin starter den 1. december kl. 10.00, og du kan max købe to alm./+65 partout-billetter pr. person + to børnebilletter.

Festivalen ligger d. 19. – 20. – 21. juli 2018. Igen i år er omdrejningspunktet festivalens tre scener, hvor ca. 40 bands spiller. Festivalen har endnu ikke offentliggjort navne på programmet.