8. juni 2021

Musik i Lejet præsenterer SOMMERSOL

Med skoven i ryggen og stranden for fødderne præsenterer Musik i Lejet: SOMMERSOL - 4 koncertdage under åben himmel.

Sommersol - 4 koncertdage i Tisvildelejes strandkant - 21. 22. 23. 24. juli - får luft under vingerne, når badetemperaturen er varmest og risikoen for røde næser er størst.

Med skoven i ryggen og Kattegat for fødderne inviterer Musik i Lejet fire dages håndplukkede koncertoplevelser leveret af danske artister, smagsrige madoplevelser samt et bredt udvalg af kolde drikkevarer.

PROGRAM:

ONSDAG - LØRDAG 16:00 - 23:00

Onsdag: Hans Philip x Bathsheba x Lord Siva

Torsdag: Anne Linnet x Nicklas Sahl x Scarlet Pleasure

Fredag: Tessa x Emil Lange x Kesi

Lørdag: Phlake (akustisk) x Dopha solo x Jung

Hver koncertdag kan huse 2000 deltagere fordelt i to zoner af 1000 stående gæster på parkeringspladsen i Tisvildeleje. Musik i Lejet holder sig løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger vedrørende Covid-19-situationen, så gæster, artister og personale kan få en tryg og sikker koncertoplevelse.

Billetsalget begynder i morgen, onsdag d. 09.06.21 kl. 12.00

495,- + gebyr for en dagsbillet

Sommeren er over os, og vi længes efter live musik, festivalstemning og fællesskabet. Selvom intet helt kan erstatte Sommerens Festival, så har Musik i Lejet skabt et alternativ, der smager af festival.

“Vi er meget stolte af på ekstremt kort tid at have stablet Sommersol på benene. Vi længes mindst lige så meget efter samlende og store oplevelser, som vores gæster, der har måttet undvære Musik i Lejet i snart 2 år. Derfor var det vigtigt for os at udvikle et nyt koncept, der smager af festival, selvfølgelig inden for de rammer, som regeringen mener er sundhedsmæssigt forsvarligt. Vi savner alle at blive varmet igennem og nyde fællesskabet med venner og bekendte. Derfor glæder vi os til at kunne skabe mindeværdige oplevelser med live-musik under åben himmel,” fortællter Musik i Lejets bestyrelsesformand, Peter Maarbjerg.

Konceptet foregår over fire koncertdage, hvor du kan vælge, om du vil deltage i en, to, tre eller alle fire sommerdage, der sælges billetter til dagene enkeltvis. Hver aften byder Tisvilde på forskellige koncerter, madoplevelser samt et bredt udvalg af drikkevarer.

Billetsalget begynder i morgen, onsdag d. 09.06.21, kl. 12:00.

Presseakkreditering

Deadline for ønsker om akkreditering til Sommersol er d. 16. juli 2021 kl. 12.00 til e-mail: [email protected].