30. juni 2020

Musik i Lejet og Mikael Bertelsen laver sommerferie-radio i Tisvilde

I hele uge 29 sender vi pop-up radio - helt lokalt fra Tisvildeleje. Musik i Lejets legekammerater: Mikael Bertelsen og Martin Kongstad har sine egne programmer.

I marts måned måtte vi aflyse 2020-udgaven af Musik i Lejet. Siden har tankerne kredset om muligheden for at lave et alternativ til festivalen. Og Radio Lejet er svaret. Direkte fra Tisvildeleje sender Radio Lejet i uge 29 og skaber sommerens lydtæppe til feriefolket.

Radioen præsenterer - med Mikael Bertelsen og Martin Kongstad - uforudsigelig og helt lokal Tisvilderadio. Byens folk, omgivelser og aktiviteter bliver omdrejningspunkt for sendefladen. Men også musik og festivalens fællesskaber spiller en væsentlig rolle: Havekoncerter med Alex Vargas, Nicklas Sahl, Dopha, samt eksklusive dj-sets fra fremtrædende artister som Phlake og Benjamnin Hav. Ambitionen er at lave et satirisk, legende og musikalsk radio-højdepunkt for sommeren 2020.

“Radio Lejet er en kæmpe mulighed for at alligevel skabe mindeværdige stunder i Tisvildelejes omgivelser og samtidig bringe Musik i Lejet hjem til de mange festivalgæster, naboer og frivillige, der ellers havde set frem til sommerens festival. Samtidig mener vi, at det er utrolig vigtigt at holde os aktuelle i en situation, hvor fælles oplevelser kræver nytænkning. Vi glæder os til at være soundtracket til sommerferiefolket, der mere end nogensinde opholder sig inden for landets grænser”, siger Musik i Lejets Bestyrelsesformand, Peter Maarbjerg.

Lokal-radioen sendes på FM 99,0 samt digitalt via Musik i Lejet app og hjemmeside. Radio Lejet sendes hele uge 29, d. 13.-19. Juli 2020 med en sendeflade fra kl. 06 - 00 mandag-lørdag og kl. 06 - 18 søndag.

SE RADIO LEJETS PROGRAM HER (Opdateres løbende)