7. januar 2020

Musik i Lejet offentliggør de seks første navne

Nu kan Musik i Lejet afsløre de første seks ud af mere end 40 navne på årets plakat: Jada, Clara, Tessa, Fieh (NO), Kira Skov og Dopha.

Med dagens offentliggørelse får de spændte festivalgæster en musikalsk smagsprøve på, hvad der er i vente ved strandkanten til sommer.

Det første hovednavn

Den prisvindende sangerinde, sangskriver og producer, Jada, har på rekordtid sunget sig ind i hjerterne på danskerne. I 2019 udgav Jada sit første album ‘I Cry A Lot’ til store roser i det danske anmelderkorps og høstede priser ved både P3 Guld, Carl Prisen, Steppeulven og ikke mindst Kronprinsparrets Stjernedryspris.

Upcoming talenter og prisvindende artister

Den kun 19-årige sangerinde, Clara, fik sit store gennembrud i 2018 med sit personlige album 'August Eighteen' og vandt allerede året efter prisen som ‘Årets Nye Danske Navn’ ved Danish Music Awards. En af Danmarks mest omtalte rappere lige nu, Tessa, har på rekordtid taget hele landet med storm. Hun har allerede over 10 millioner streams på sine kun fem singler og er netop aktuel med singlen ‘Sjakalina’. ”I love it” har selveste Elton John udtalt om Fieh’s single: ’Glu’. For nylig udgav den norske oktet debutalbummet ‘Cold Water Burning Skin’, og de begynder for alvor at sætte sit præg på musikbranchen - også uden for Norges grænser.

Anmelderroste Kira Skov debuterede i 2001 med rockgruppen ‘Kira and The Kindred Spirits’. Siden har hun blandt andet vundet to DMA Jazz-priser samt en Steppeulv for ‘Årets Komponist’. I november 2019 udgav Kira Skov sit 14. album, ‘I Nat Blir Vi Gamle’, som ligeledes er hendes første dansksprogede album. Det spirende stjerneskud Dopha udgav i slut september sin debutsingle ’September Till June’, som blev taget godt imod af både radio og toneangivende medier. Nu er den unge sangerinde og sangskriver klar til at indtage den danske livescene heriblandt på Musik i Lejet 2020.

Læs mere om dagens offentliggørelse her.