23. november 2023

Musik i Lejet offentliggør de første navne på plakaten!

Nu kan Musik i Lejet afsløre de første fem navne på sommerens festival: Röyksopp, Guldimund, Greta, When Saints Go Machine og Artigeardit x Lamin.

Med dagens glædelige nyhed, kan festivalgæsterne se frem til endnu en sommer i Lejet med fest i strandkanten og mindeværdige koncerter.

Grammy-nomineret dansefest

Den elektroniske superduo Röyksopp inviterer til en solid norsk dansefest under åben himmel. Gennem deres 25-årige karriere har duoen, bestående af Svein Berge og Thorbjørn Brundtland, modtaget to Grammy-nomineringer samt udgivet et utal af roste albummer. Deres udgivelser tæller alt fra samarbejder med Robyn og Astrid S til Trentemøller remixes. Når Röyksopp besøger stranden i Tisvildeleje er du sikker på, at de leverer lækre elektroniske toner, der skyller ind over pladsen, og sætter gang i kroppen.

Imponerende vokaler og anmelderroste albummer

Anmelderroste sanger og sangskriver, Guldimund, har på kort tid indfundet sig på hitlisterne med sin musikalske originalitet og lyriske tekster. Asger Nordtorp Pedersen, som er bag Guldimund, brød for alvor igennem i 2021 med debutalbummet ”Dem, Vi Plejede At Være”. Et album, der bl.a. indbragte ham 3 Steppeulve for Årets Udgivelse, Årets Tekstforfatter og Årets Musiker. GRETA opererer i et eventyrligt univers, når hun skriver musik, der er båret af nostalgi og inspireret af fremtiden. Med sine udgivelser fra 2019, 2022 og 2023 blev hun et omtalt upcoming navn herhjemme, der har modtaget stor ros fra diverse musikmedier. Den tyskfødte popsangerinde leverer synthpop og elektroniske grooves og imponerer med sin fortryllende og lyse vokal, der nok skal feje benene væk under festivalgæsterne til sommer.

Fra unikke genremixes til clup-rap

When Saints Go Machine slipper et musikalsk miks af techno, electronica og pop løs, når de indtager scenen på Musik i Lejet. Det danske band er anført af forsanger Nikolaj Vonsilds karakteristiske vokal, som komplimenterer bandets banebrydende lydunivers til perfektion. Bandet har udgivet musik siden 2007 og givet os forunderlige sange som ‘Seized the Light’, ‘Emotional’ og ‘Kelly’. I efteråret 2023 udgav bandet deres seneste album ‘Rosy’, hvor især tracket ‘Gone’ er blevet en favorit blandt publikum. When Saints Go Machine er garant for en mindeværdig koncertoplevelse i strandkanten.

Artigeardit og Lamin er kendt for at være nyskabende, kompromisløse og opsigtsvækkende både sammen og hver for sig. Samarbejdet blev fasttømret i 2021, hvor de udgav EP’en ’Ny Agenda’, som er deres første fælles udgivelse. I 2023 fortsatte makkerparret succesen med albummet ’Nu Hvor Vi Er Her’, der med sangene “selvfølgelig” og “hva status” leverer nogle solide club-bangers, der hurtigt strøg til tops på hitlisterne. Med sin ikoniske lyd har Artigeardit fra starten været en ener i musikbranchen, mens Lamin blæste ind på den danske rap-scene med sine skarpe punchlines og benhårde levering. Der er lagt op til stor fest, når Artigeardit og Lamin til sommer rammer Musik i Lejet.

Se musikprogrammet her

Sommerens festival i Tisvildeleje, 18.-19.-20. juli 2024