20. oktober 2020

Musik i Lejet inviterer til Vintersol i København

I dag annoncerer vi tre helt særlige koncertdage i København. Koncertrækken hedder Vintersol og løber af stablen allerede i denne måned, d. 29. - 30. - 31. oktober.

Koncerter og noget der smager af festival. Vi tager nu sagen i egen hånd og inviterer til en siddende koncertrække i B&W Skibsværftet, der netop dyrker alt det, vi har undværet alt for længe. Vi har sammensat et stærkt program, der både maner til eftertanke og sætter gang i bevægelserne.

Søren Huss x Pernille Rosendahl x Aksglæde x Liss x Julias Moon x Scarlet Pleasure

“Vintersol er opstået med et ønske om at samle folk og genskabe den festival-oplevelse, som vi efterhånden har måtte undvære i mange måneder. Vi har med Vintersol en helt særlig mulighed for at skabe mindeværdige oplevelser i nogle rammer, der samtidig tager hensyn til den særlige tid, vi er i lige nu,” siger Musik i Lejets bestyrelsesformand, Peter Maarbjerg.

Programmet til Vintersol er forskelligt fra dag til dag med underholdning og koncerter for et siddende publikum. En konferencier fører publikum gennem aftenen, og undervejs kan gæsterne forsyne sig med streetfood og drikkevarer.

  • Billetter til Vintersol koster 295 kr. + gebyr pr. aften og kan købes her.
  • Dørene åbner kl. 18:00
  • Koncerterne forløber fra kl. 19:30 - 22:00.
  • Garderobe: 25,- pr. stk. (skal benyttes)

Program:

  • Torsdag: Søren Huss & Pernille Rosendahl
  • Fredag: Aksglæde & Liss
  • Lørdag: Julias Moon & Scarlet Pleasure

Adresse:

Refshalevej 167B, 1432 København

Ved ankomst til B&W Grand Ballroom er der to indgange til koncerthallen. Her får du scannet din billet (online eller print), inden du afleverer dit overtøj i garderoben.

Du og dine venner bliver seatet af vores personale, og dette bliver jeres faste pladser i løbet af aftenen. Vi vil gøre alt for at imødekomme de ønsker, som I har for siddepladserne, men kom gerne I god tid og som en samlet gruppe, hvis I ønsker at sidde sammen.

Når I bevæger jer rundt i B&W Grand Ballroom, er gangene ensrettet. Der skiltes tydeligt, hvilken retning I skal følge. Vintersol er et siddende arrangement, og I bedes derfor blive siddende på jeres pladser – med mindre I skal købe mad, drikke, besøge vores udeområde for at ryge eller ved toiletbesøg.

Ved aftenens ende bedes alle gæster følge skiltning for at komme til udgangen.

Mad & drikke:

Før og under koncerterne vil der være mulighed for at købe lækkert mad, cocktails, frisktappede kolde fadøl, vin og sodavand fra vores samarbejdspartnere. Kan købes i vores foodtruck og barer eller et udvalg af drikkevarer fra vores rullende barvogne, som betjentes af vores søde barpersonale under koncerterne. Vores foodtruck og barer lukker for salg kl. 21.45 for at overholde gældende Covid-19 regler.

Rygning:

Det er ikke tilladt at ryge indenfor. Al rygning henvises derfor til det opsatte udeområde.

Covid-19 retningslinjer:

På grund af gældende Covid-19-restriktioner afholdes showet for et siddende publikum for at imødekomme de plads- og sundhedskrav, vi som eventarrangør skal efterleve for at afholde koncerter indendørs.

Ved ankomst bliver man anvist en plads af personalet. Vi vil gøre alt for at imødekomme ønsker til siddepladser, men det er vigtigt, at I ankommer i god tid i den samlede gruppe, så vi kan seate jer bedst muligt. OBS: Der skal være en stol mellem hver gruppe.

Det er obligatorisk at bære mundbind ved ankomst, og når man går og står indendørs. Når man sidder på sin plads, kan man tage sit mundbind af.

Læs mere om vores Covid-19 forholdsregler til Vintersol her.