28. november 2019

Musik i Lejet inviterer til lokalt billetsalg

Musik i Lejet inviterer til lokalt billetsalg på Pension Kildegaard. Tisvildelejes sommerfestival, Musik i Lejet, er klar til deres lokale billetsalg d. 30. november kl. 10.00, der som noget nyt i år afholdes dagen før, onlinesalget går i gang.

Sidste år strakte køen sig hele vejen fra salgsstedet ved Brød & Vin til Cafe Maya i Tisvildeleje, og festivalen kunne melde udsolgt på alle billetter inden for få timer.

Det lokale billetsalg er åbent for alle, og Musik i Lejet håber at ved at afholde det lokale salg, har endnu flere fra lokalområdet mulighed for at deltage i sommerfestivalen. I år kan de besøgende også se frem til masser af god musik, julelotteri, julekort-workshop for børnene, kaffe og croissanter til at lune sig på og ikke mindst en høj julestemning i Kildegaards hyggelige omgivelser.

Det er muligt at købe op til 2 partoutbilletter pr. person, og Musik i Lejet sælger kun alm. partoutbilletter og ungdomsbilletter (12-15 år). Det lokale billetsalg fortsætter, indtil der meldes udsolgt.