18. juni 2019

Musik i Lejet inviterer til komik på festivalpladsen

Musik i Lejet går i samarbejde med Comedy Zoo og inviterer til grin på festivalpladsen med det nye eftermiddagsprogram: Komik i Lejet.

Det særlige komikprogram har Anders Fjelsted som vært, der skal føre festivalgæsterne gennem en lørdag spækket med stærke komiknavne.

Martin Nørgaard er samfundskritisk og eftertænksom, hvilket har ført ham til stor anerkendelse - ikke mindst for hans satireprogram ‘Nørgaards Netfix’ på TV2 Zulu. Martin har været nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla i 2013 og fik prisen tildelt i 2014. Natasha Brock byder på rolig, finurlig og overraskende stand up. Natasha er ikke bange for at snakke om bagsiden af at være kvinde og formår at fange hele publikum med sjove betragtninger på vegne af begge køn.

Mads Holm har siden 2011 været at finde på den danske stand-up scene, og han har med et par solide præstationer på Zulu Comedy Festival slået sig fast som en af fremtidens komikere. I 2013 kunne man opleve Kasper Porsdal for første gang, da han blev udvalgt som et af de nye håb ved Zulu Comedy Galla. I 2016 kom han med sit første onemanshow ‘Find 5 Fejl’, der spillede under Zulu Comedy Festival i København og Århus. Med sin personlige, ærlige og intelligente stil deler Sofie Flykt ud af livserfaringer, observationer og anekdoter fra et relativt almindeligt menneske i tredivernes synspunkt.

Komik i Lejet løber af stablen på Musik i Lejets nye amfiscene i Royal Beer Økohaven, lørdag d. 20. juli kl. 15 - 17. Læs mere om programmet her.

Vi ses på Sommerens Festival i Tisvildeleje, d. 18. - 19. - 20. juli 2019