11. juli 2022

Musik i Lejet inviterer til Komik i Lejet

Kom og få rørt lattermuskler og funny bones, når Musik i Lejet igen i år præsenterer Komik i Lejet lørdag d. 23. juli på Strandterrassen kl. 15-17.

Programmet byder på kendte og rutinerede komikere med et drys af nye talenter, der alle nok skal få publikum til at bryde ud i grin.

Glæd dig til at grine af:

Morten Wichmann

Han er hurtig og skarp, men Morten Wichmann er også kendt for ikke at være bange for en god portion fjol. Der findes ikke det emne, som han ikke kan give et humoristisk vrid, og publikum kan se frem til et show med jokes i et højt tempo og endnu højere klasse.

Anders Fjelsted

Med mere end 20 år i stand-up har Anders Fjelsted prøvet det hele - og det kan mærkes! Han er en særdeles rutineret komiker, der med sin 100 pct. skudsikre stil og underspillede charme er et af de sikreste kort på den danske comedy-scene.

Simon Væver

Danmarksmesteren i Stand-up 2019 er en energisk ung herre, som tog publikum med storm under DM. Simon Væver er forrygende og alsidig, når han med perfekt timing og jysk charme leverer sine hylemorsomme jokes.

Simon har desuden sit eget program på DRTV, Det Er Ik' Sjovt, Simon.

Troels Messmann

Troels Messmann debuterede som komiker i 2018. Året efter stod han i DM-finalen foran et udsolgt Bremen Teater i København, hvor han fik en 3. plads. Sidenhen er det kun gået stærkt, og Troels Messmann har blandt andet optrådt på TV 2 Zulu til Zulu Open Mic med Christian Fuhlendorff på Comedy Zoo.

Clara Schøn

Komiker, musiker, sangskriver og historiefortæller. Publikum kan forvente sig lidt af hvert af Clara Schøn, men der er garanti for, at det bliver sjovt. Hun kombinerer storytelling, punchlines og catchy sange, leveret med guitaren i skødet, smil på læben og glimt i øjet. I sit show fortæller Clara Schøn med humor og sarkasme om singlelivets udfordringer, dates og parforhold, som de fleste vil kunne genkende.